Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Grippisukka Sprint

Ensimmäinen grippisukka, joka on suunniteltu erityisesti juoksijoille. Lyhytvartinen, erittäin kevyt ja hengittävä.

29,90 €
Väri
Valkoinen
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Markkinoiden kevyin grippisukka joka on suunniteltu erityisesti juoksijoille. Erinomainen valinta käyttäjälle, joka etsii huomaamatonta grippisukkaa pito-ominaisuuksista tinkimättä.

Jalan tukevasti kengässä pitävä lyhytvartinen SOXPro Sprint -grippisukka lisää suorituskykyä juostessa tai pelatessa nopeutta vaativia lajeja. Sprint on erittäin kevyt, ohut ja anatomisesti tarkasti muotoiltu vaativan urheilijan valinta. Nuolimalliset GRIP:IN -pitoelementit jalkapohjassa ja kantapäässä takaavat täyden suoritusvarmuuden. Erinomaisen pidon viimeistelee jalkapohjaa vasten sukan sisäpuolelle ommellut silikonilankakuidut.

Grippisukka suorituskyvyn parantamisen ohella ehkäisee erilaisia nyrjähdys- ja venähdysvammoja, jotka useasti aiheutuvat kun jalka pääsee liikkumaan pysähdys- tai käännöshetkellä sivuttaissuunnassa kengässä. Lisäksi SOXPro-grippisukka ehkäisee jalan mikroliikkeitä, joista useimmiten jalkoihin syntyvät kivuliaat rakkulat aiheutuvat.  

Sprint-sukan mikrotyynyteknologia peittää jalkapohjan ja vaimentaa iskuja sekä ehkäisee tehokkaasti rakkuloilta. Sukassa kantapää on hienovaraisesti korotettu ja kärki sen sijaan on ohuempi kuin Low Cut-sukassa.

Sprint-sukkien materiaali on valmistettu yhdistämällä hienointa puuvillaa ja kierrätettyä Newlife™-polyesteria. Materiaaliyhdistelmä takaa kevyen ja miellyttävän urheilusukan, joka pitää käyttäjän jalan kuivana koko urheilusuorituksen ajan. Newlife™-lanka on valmistettu käytetyistä muovipulloista ja valmistettu mekaanisella, ei kemiallisella prosessilla.

SOXPro -grippisukalla on Medical Device Class1-luokitus, eli kyseessä on hyväksytysti vammoja ja niiden riskejä vähentävä tuote.

 • XS (35-37)
 • S (38-40)
 • M (41-43)
 • L (44-46)
 • XL (47 ->)

Grippisukan edut

 • Grippisukan avulla jalka pysyy tukevasti kengässä paikallaan lajissa kuin lajissa.
 • Jalan pysyessä tiukasti kengässä, urheilija lisää suorituskykyään nopeammilla suunnanmuutoksilla ja räjähtävämmillä lähdöillä.
 • Grippisukka auttaa ehkäisemään jalan äkkinäisiä sivuttaisliikkeitä ja niistä syntyviä nyrjähdys- ja venähdysvammoja.
 • Sukan ergonomiset mikrotyynyt vaimentavat iskuja ja suojaavat jalkaterää vähentäen urheillessa syntyviä rakkuloita.
 • Mukava ja hengittävä materiaali pitää jalat kuivina

SOXPro-sukkien laadun säilyttämiseksi ja kestävyyden pidentämiseksi suosittelemme:

 • Pese sukat aina kädenlämpöisessä vedessä käsin tai pesukoneessa enintään 30° asteessa.
 • Pese SOXPro-sukat ylösalaisin säilyttääksesi pitoelementtien toiminnallisuuden.
 • Älä käytä valkaisuainetta.
 • Kuivaa sukat vain huoneenlämmössä tai ulkoilmassa.
 • Älä altista sukkia kuumuudelle.

Tuotenumero
SOXSPR

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, Soxpro

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.