Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetAphrodite Shaping 1 Piece W -naisten uimapuku

Naisten tyylikäs yksiosainen uimapuku. ShapeComprex Ultra- kangas istuu erinomaisesti myötäillen kehoa. Erinomainen kloorinkesto.

42 % alennusta 99.90 €
58.00 €
Hinta verkossa
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten yksiosainen uimapuku näyttää hyvältä ja tuo itsevarmuutta altaalle. Kauniit ristiin menevät olkaimet viimeistelevät tyylikkyyden. ShapeComprex Ultra- kangas istuu erinomaisesti myötäillen kehoa juuri oikeista paikoista. Keskitasoinen rintojen tuki ja vatsaa tukeva paneeli tuo lisämukavuutta uintiharjoitteluun. Ultra kloorinkesto ja LYCRA® XTRA LIFE™ kuituteknologia lisää kankaan kestoa jopa 10 kertaa pidempään kuin perinteiset uima-asuissa käytettävät materiaalit.

  • ShapeComprex Ultra- kangas
  • Keskitasoinen rintojen tuki
  • Tukeva paneeli vatsalle
  • LYCRA® XTRA LIFE™ - Ultra kloorinkesto

Huom! Speedon mitoitus on tuuma koossa (GB). Kokotaulukosta löydät vastaavat EU-koot. 

Tuotenumero
130420001

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Uima-asut, Speedo

Teknologiat

LYCRA® XTRA LIFE™

LYCRA® XTRA LIFE™ kuituteknologia on suunniteltu kestämään klooratun veden, auringon ja lämmön sekä aurinkovoiteiden kankaalle aiheuttamia rasituksia jopa 10 kertaa pidempään kuin perinteisesti uima-asuissa käytetyt vastaavat joustavat materiaalit.

ShapeCompre Ultra

Kehoa tukevat uimapukumallit ovat useimmille se ihanteellisin vaihtoehto. Tätä varten Speedo on kehittänyt ShapeComprex Ultra kangasteknologian, joka tukee ja istuu erinomaisesti myötäillen kehoa juuri oikeista kohdista. Lisänä LYCRA® XTRA LIFE™ kuituteknologia on suunniteltu suojaamaan kloorivedeltä, auringonlämmön ja aurinkovoiteiden aiheuttamilta rasituksilta jopa 10 kertaa pidempään kuin suojaamattomat materiaalit.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.