Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätColourBlock High Neck Cross back W -naisten uimapuku

Naisten Speedo Highneck Crossback uimapuku. Corssback selkäosassa olkaimet menevät tyylikkäästi ristiin ja takaavat hyvän tuen. Kevyt tuki rinnoille.

69,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten Speedo Highneck Crossback uimapuku. Corssback selkäosassa olkaimet menevät tyylikkäästi ristiin ja takaavat hyvän tuen. Kevyt tuki rinnoille lisää käyttömukavuutta. Uusi ECO Endurance®+ Max kangas on ensimmäinen Speedon uimapuvussa käytetty kangas, joka on valmistettu kokonaan kierrätetystä materiaalista. 100% kloorinkesto pitää materiaalin ja värit  uudenveroisena pidempään. Käyttömukavuutta lisää Quick dry ominaisuus, joka huolehtii nopeasta kuivumisesta uinnin jälkeen. Erinomainen uimapukumalli kuntouintiin. 

  • Crossback selkäosa
  • ECO Endurance®+ MAX
  • Kevyt tuki rinnoille
  • 100% kloorinkesto
  • 100% kierrätetty kangas
  • Quick Dry

Huom! Speedon mitoitus on tuuma koossa (GB). Kokotaulukosta löydät vastaavat EU-koot.

Materiaali:

  • ECO Endurance®+ MAX
  • 53% Kierrätetty polyesteri
  • 47% kierrätetty PBT

Tuotenumero
305915475

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Uima-asut, Speedo

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.