Sisältöön

HydroPro 1PC W -naisten uimapuku

Erittäin tekninen naisten Speedo uimapuku aktiiviseen uintiin. Korkeatasoinen tuki rinnoille sekä miellyttävät olkaimet. 100% kloorinkestävä.

94.90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Erittäin tekninen naisten Speedo uimapuku aktiiviseen uintiin. Napakka istuvuus, korkea lahje sekä suljetumpi selkäosa tekevät tästä mallista ihanteellisen pitkäkestoiseen harjoitteluun. ECO Endurance+ PRO on Speedon kestävin ja teknologisin uimapuvuissa käytettävä vettä hylkivä kangas. 100% kloorinkestävä.

  • Miellyttävät olkaimet
  • Saumakohdat takaavat optimaalisen jouston
  • Korkeatasoinen 360 powermesh tuki rinnoille
  • Ympäristöystävällinen vettä hylkivä käsittely
  • Anti-mikrobinen Sanitized® käsittely
  • 100% kloorinkestävä
  • Vähintään 50% kierrätettyä materiaalia

Materiaali:

  • 53% polyesteri (kierrätetty)
  • 47% PBT WR & AM
  • ECO Endurance+ PRO

Tuotenumero
134636134

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Uima-asut, Speedo

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

ECO Endurance+ PRO

ECO Endurance+ PRO on suunniteltu aktiivisille uimareille ympärivuotiseen käyttöön. Uima-asussa on käytetty vähintään 50% kierrätettyä muovia, ollen hyväksi sinulle ja luonnolle. 100% kloorinkesto pidentää huomattavasti tuotteen käyttöikää. Ympäristöystävällisen PFOA-vapaan käsittelyn ansiosta materiaali hylkii vettä, jolloin vesi valuu tehokkaammin pois kankaan pinnalta. Anti-mikrobinen Sanitized® käsittely parantaa hygieniaa ja vähentää epämiellyttävien hajujen muodostumisen kankaan pinnalle. UVA ja UVB suoja auringolta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.