Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETSea To Summit Air Comfortlight L Insulated Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated
Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated
Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated
Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated
Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated
Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated
Sea To Summit Air Comfortlight L Insulated

Air Comfortlight L Insulated -makuualusta

Comfort Light makuualusta on kaikkea sitä, mitä makuualustalta voi toivoa: mukava, kevyt, eristävä ja kestävä.

15 % alennusta 269.00 €
229.00 €
Hinta verkossa
Väri
Vihreä
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Comfort Light makuualusta on kaikkea sitä, mitä makuualustalta voi toivoa: mukava, kevyt, eristävä ja kestävä. Suunnittelun lähtökohta on tarjota entistä mukavampi makuualusta. Alustassa on lämpöä takaisin nukkujaan heijastava Exkin Platinum -kerros ja Thermolite -eriste, joka estää lämmön karkaamisen kylmään maahan. Kennomaiset ilmakäytävät muotoutuvat kehosi mukaan ja painosi jakautuu alustalle tasaisemmin. Monikäyttöisen venttiilin avulla täyttäminen, tyhjentäminen ja säätäminen on nopeaa ja helppoa. Ultra-Fresh antimikrobikäsittely estää homeen kasvamisen alustan sisällä. Mukana tuleva pumppu toimii myös alustan pakkauspussina. Mukana korjaussetti, jonka avulla paikkaa alustan helposti. Pillow Lock -systeemi kiinnittää Sea to Summit -tyynyt alustaan. Comfort Light alustoissa on keskivartalon kohdalla kaksi kerrosta kennomaisia ilmakäytäviä lisäämässä mukavuutta ja eristävyyttä.  

  • koko: 201x64 cm
  • paino: 755 g
  • paksuus: 6,3 cm

 

Tuotenumero
30415303

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sea To Summit

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.