Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETSea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki
Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki
Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki
Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki
Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki
Sea To Summit DS 8l Lightweight kuivasäkki

DS 8l Lightweight kuivasäkki -tarvike

Kahdeksan litran rullattava kuivasäkki jokapäiväiseen käyttöön. 

17.90 €
Väri
Keltainen
Musta
Punainen
Sininen
Vihreä
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kahdeksan litran rullattava kuivasäkki jokapäiväiseen käyttöön. Monikäyttöisin kuivapussimme: tarpeeksi kevyt vaellukselle ja riittävän vahva vesiurheiluun. Kevyttä 70D Nylonia teipatuilla saumoilla. Valkoinen polyuretaani-päällyste sisäpuolella helpottaa varusteiden löytämistä pussista. Soljessa on D-rengas kiinnittämistä varten. 

Kuivasäkit suojaavat tavaroita, helpottavat pakkaamista ja järjestyksenpitoa reissun aikana. Erivärisillä ja kokoisilla kuivasäkeillä luot helposti oman toimivan järjestelmän. 

Kaikki rullaamalla suljettavat kuivasäkit pitää sulkea kunnolla, jotta vesi ei pääse sisään. Rullaa ainakin kolme kierrosta ennen kuin napsautat soljen kiinni. Terävät esineet tai kova hankaus voivat vahingoittaa vedenpitävää materiaalia. Herkät elektroniset laitteet suositellaan laittamaan tuplapussiin (kaksi kuivapussia päällekkäin), jotta ne eivät varmasti kastu. Tätä kuivasäkkimallia ei ole suunniteltu veteen upotettavaksi. 

Tuotenumero
30413999

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tarvikkeet, Sea To Summit

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.