Sisältöön

Sea To Summit Nano Daypack reppu Sea To Summit Nano Daypack reppu Sea To Summit Nano Daypack reppu Sea To Summit Nano Daypack reppu Sea To Summit Nano Daypack reppu
Sea To Summit Nano Daypack reppu
Sea To Summit Nano Daypack reppu
Sea To Summit Nano Daypack reppu
Sea To Summit Nano Daypack reppu
Sea To Summit Nano Daypack reppu

Nano Daypack reppu

Sea to Summit:in erittäin kevyt ja kompakti Nano Daypack on loistava reissukaveri kun tarvitset pieneen tilaan pakkautuvaa päiväreppua. 

18 % alennusta 39.90 €
32.90 €
Hinta verkossa
Väri
Harmaa
Keltainen
Punainen
Sininen
Vihreä
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sea to Summit:in erittäin kevyt ja kompakti Nano Daypack on loistava reissukaveri kun tarvitset pieneen tilaan pakkautuvaa päiväreppua. Vahvasta mutta kevyestä 15D Nylonista valmistettu Nano Daypack on käytännöllinen varuste olit sitten huiputtamassa vuoria tai tutkimassa sinulle uutta kaupunkia. Materiaali on vettä hylkivää ja pieneksi pakkautuvaa, paketti mahtuu kämmenelle. Reppu painaa vain noin 30 g ja voit kantaa sillä jopa 20 kg. Valitse vain mieleinen väri. 

Tuotenumero
30414838

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Reput, Sea To Summit

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.