Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETSea To Summit SI Camping L makuualusta Sea To Summit SI Camping L makuualusta Sea To Summit SI Camping L makuualusta Sea To Summit SI Camping L makuualusta Sea To Summit SI Camping L makuualusta Sea To Summit SI Camping L makuualusta Sea To Summit SI Camping L makuualusta
Sea To Summit SI Camping L makuualusta
Sea To Summit SI Camping L makuualusta
Sea To Summit SI Camping L makuualusta
Sea To Summit SI Camping L makuualusta
Sea To Summit SI Camping L makuualusta
Sea To Summit SI Camping L makuualusta
Sea To Summit SI Camping L makuualusta

SI Camping L makuualusta -makuualusta ja retkisänky

Sea to Summitin SI Camp on kestävä ja mukava jokapaikan makuualusta.

11 % alennusta 89.90 €
79.90 €
Hinta verkossa
Väri
Ruskea
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sea to Summitin SI Camp on kestävä ja mukava jokapaikan makuualusta. Alustan ytimen rakenne on tehty tiheämmäksi niillä alueilla, joille kohdistuu enemmän painetta ja eristyksen tarve on suurempi, kuten hartiat,  lantio ja jalat. Venttiilin ilmankulkusuuntaa voi muuttaa: pakkaaminen on helpompaa, kun alusta ei vedä ilmaa sisään rullatessasi sitä. Litteäksi suunniteltu venttiili on helpompi ja nopeampi käyttää kuin perinteiset kierrettävät venttiilit. Pillow Lock kiinnittää Sea to Summit -tyynyt alustaan. Sisältää korjauusetin. Materiaali on kestävää 75D polyesteriä ja TPU laminaattia. Venttiili 100% TPU-muovia. Eriste 100% polyuretaani. Pakkauspussi 100% polyesteriä. 

  • Koko: 64x198cm
  • Paino: 1180g
  • Paksuus: 3,8cm

Tuotenumero
30414409

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sea To Summit

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.