Sisältöön

Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior
Superyellow COAST Junior

COAST Junior -pipo

Suomessa valmistettu lasten pipo 100% luomupuuvillaa.

37,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Beige
Violetti
Sininen
Keltainen
Ruskea
Musta
Pinkki
Sininen
Vihreä
Vihreä
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Suomessa valmistettu COAST Junior pipo on valmistettu Suomessa 100% luomupuuvillasta. Pehmeä ja hengittävä puuvillaneulos sopii erinomaisesti kevään ja kesän ulkoiluun. Puuvillapipo on helppohoitoinen, joten se se soveltuu hyvin perheen pienimmillekin.

  • Materiaali: 100% Luomupuuvilla (GOTS-sertifioitu)
  • Koko: One size (50-54 cm)
  • Hoito-ohje: pesu 40°C samanväristen kanssa

Tuotenumero
J2202-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Päähineet, Superyellow

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu luonnonmateriaalista

Valikoimamme tuote, joka on valmistettu uusiutuvasta luonnonmateriaalista, joka voi olla kasvikuitua, esimerkiksi puuvillaa tai eläinperäistä proteiinikuitua, kuten merinovillaa. Luonnonmateriaalit ovat myös biohajoavia ja siten niiden käyttöiän päättyessä ne kuormittavat vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.