Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! -30... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! -30 % lisäale talven toppatakeista -ja housuista.

Talvivaraston tyhjennys kiihtyy!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

Kaikki talven toppatakit ja -housut -30 % koodilla: TOPPA30 – myös tarjoushinnoista! 

KATSO TOPPAVAATTEET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa. Edun saat kirjautumalla ja syöttämällä Plussa-kortin numeron sekä lisäämällä ostoskorissa koodin: TOPPA30Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak
Suunto Suunto 5 Peak

Suunto 5 Peak -rannesykemittari

Suunto 5 Peak auttaa sinua ottamaan ensimmäisen askeleen ja pitämään vauhtia yllä. Tässä kevyessä GPS-kellossa on helppokäyttöiset urheilu- ja ulkoilutoiminnot, erinomainen akunkesto ja musiikkiohjaimet. Se seuraa myös untasi ja päivittäistä hyvinvointiasi. Valmistettu Suomessa. 

229,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Keltainen
Harmaa
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kevyt ja kestävä

Suunto 5 Peak tarjoaa erinomaisen akunkeston kompaktisti muotoillussa kellossa. Kelloa ei tarvitse ladata usein, koska täyteen ladattu akku kestää jopa seitsemän päivää, sisältäen päivittäisen aktiivisuuden ja unen seurannan ja kolmen tunnin harjoittelun tarkalla GPS-paikannuksella. Jos suunnittelet pidempää retkeä, valitsemalla Retki-tilan voit käyttää GPS-paikannusta jopa 100 tunnin ajan.

Kellon keveys, mukava istuvuus, kestävyys ja vesitiiviys tekevät siitä täydellisen varusteen aktiiviseen arkeen, eikä sinua pysäytä mikään.

Pysy aktiivisena ja palaudu helposti

Yli 80 urheilutilan valikoimasta löydät valmiin tilan lähes mihin tahansa harjoitukseen. Mukautuva harjoittelunohjaus ja kuntotason seuranta antavat harjoitteluun lisäpotkua ja tukevat kunnon kohentamista. Tehokkaan palautumisen varmistaminen on helppoa unen, palautumisen ja rasituksen seurannan avulla. Suunto-sovelluksessa näet hyödyllisiä yhteenvetoja harjoittelustasi, päivittäisestä aktiivisuudestasi ja levostasi.

Koe uusia paikkoja

Suunto-sovelluksen 3D-lämpökarttojen ja suosittujen reittien avulla voit helposti rikkoa rutiinisi ja löytää uusia paikkoja läheltä ja kaukaa. Jos kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta, hakeudu pois väkijoukkojen luota lämpökarttojen avulla. Reittien synkronointi kelloon on nopeaa ja vaivatonta. Kellon sisäisen GPS:n ja vaiheittaisen navigoinnin ansiosta et eksy koskaan ja tiedät tarkalleen, mihin suuntaan lähteä. Jos sinun täytyy palata takaisin, paluureittiominaisuus ohjaa sinut nopeasti oikeaan suuntaan.

Löydä oma rytmisi

Suoraan ranteestasi löytyvillä musiikkiohjaimilla voit säätää äänenvoimakkuutta, tauottaa toiston tai hypätä suoraan kappaleisiin, jotka siivittävät sinut parempiin suorituksiin. Yhdistä kuulokkeet puhelimeen, niin olet valmiina lähtöön. Tutustu Suunnon Spotify-kanavaan ja nauti soittolistoista, jotka on suunniteltu sopimaan eri aikoihin: aamuun, auringonlaskuunja keskiyöhön.

Jahtaa auringonlaskuja ja -nousuja

Jos olet aamuvirkku, joka rakastaa aamusumua, auringonnousumuistutus auttaa sinua nousemaan ennen aurinkoa. Auringonlaskumuistutus taas varmistaa, että pääset liikkeelle oikeaan aikaan nauttiaksesi auringonlaskusta ulkoillessasi. Sen avulla ehdit myös kotiin tai määränpäähäsi turvallisesti ennen pimeää.

Ylitä esteet. Yhdessä.

Yhdistä Suunto 5 Peak Suunto-sovellukseen, niin voit tallentaa kaikki seikkailusi ja seurata pitkäaikaistrendejä, kuten päivittäistä aktiivisuutta ja unta. Jaa helposti suurimmat saavutuksesi ja tutustu muihin Suunto-yhteisön jäseniin. Tarkista saapuvat puhelut, viestit ja ilmoitukset kelloa vilkaisemalla. Suunto-sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta.

Hyödynnä Suunto-kumppaniverkoston edut

Yhdistä Suunto-kellosi itsellesi mieluisimpiin työkaluihin harjoittelun analysointia, uusien reittien etsintää tai valmennusta varten tai luodaksesi 3D-videoita seikkailuistasi – ja jakaaksesi tulokset suosikkiyhteisöösi.

Suunto-kellon mukana saat myös Value Pack -etupaketin – kumppaniemme tarjoamia etuja ja lahjoja, joiden tarkoituksena on parantaa harjoittelu- ja ulkoliikuntakokemuksiasi ja auttaa tavoitteidesi saavuttamisessa. Etujen arvo on yli 500 €/£/$

Mittarin ominaisuudet:Gps,syke ranteesta,aktiivisuus,kalorikulutus

Tuotenumero
SS0507

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Suunto

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.