Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuSuunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro
Suunto Suunto 9 Peak Pro

Suunto 9 Peak Pro -rannesykemittari

Kaikkien aikojen tehokkain ja suorituskykyisin multisport-GPS-kellomme. Ultraohut ja luja.

 

Tärkeimmät ominaisuudet:

·         Edistyksellinen prosessori

·         Erinomainen akunkesto

·         Kestävyys testattu alan tiukimpien standardien mukaan

·         Täysin varusteltu urheilukello

·         Tarkka GPS ja navigointi

·         Suomalaista käsityötä

499,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Sininen
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kestävyyttä ja tyylikkyyttä 

Suunto 9 Peak Pro on kaikkien aikojen tehokkain multisport-urheilukellomme, jonka akunkesto on huippuluokkaa ja kestävyys alan tiukimpien standardien mukaan testattu. Äärimmäisen ohut ja ajattoman klassinen suunnittelu tekee kellosta myös upean tyylikkään.

 

Uusi uljaampi ja näppärämpi käyttöliittymä

Urheilussa jokainen sekunti on kallisarvoinen. Uuden ja tehokkaan sirunsa ansiosta Suunto 9 Peak Pro reagoi kosketukseen nopeammin kuin koskaan. Myös käyttöliittymä on kokonaan uudelleen suunniteltu, minkä ansiosta kellon käyttäminen on entistä intuitiivisempaa ja selkeämpää.

·         Uusi prosessori: Täysin uudistetun prosessorinsa ansiosta Suunto 9 Peak Pro on Suunnon kaikkien aikojen tehokkain kello.

·         Nopea käyttöliittymä: Uudelleensuunniteltu käyttöliittymä näyttää äärimmäisen tyylikkäältä ja on nopea käyttää. Harjoituksen aloittaminen ja muut näppärät ominaisuudet ovat nyt entistä helpompikäyttöisiä. 

·         Loistava luettavuus: Uusi fontti helpottaa tietojen lukemista. Suuremmat numerot ja erottuvammat värit tekevät tietojen tarkistamisesta helppoa, myös liikkeellä ollessasi.

 

Luokkansa paras akunkesto ja paranneltu GPS

Suunto 9 Peak Pro on luotettava matkakumppani myös pidemmillä seikkailuilla. Verrattuna saman kokoluokan urheilukelloihin sillä on paras akunkesto: jopa 40 tuntia parhaalla GPS-tarkkuudella.Huippuluokan GPS näyttää sijainnin, vauhdin ja etäisyyden entistäkin tarkemmin, myös haastavissa olosuhteissa.

·         40 tunnin akunkesto parhaalla GPS-tarkkuudella harjoittelua varten

·         21 päivän akunkesto päivittäisessä käytössä

·         Nopea lataus: Suunto 9 Peak Pro:n lataaminen on äärimmäisen nopeaa. Kello latautuu 1 tunnissa täysin tyhjästä koko valmiuteensa, ja jo 10 minuutin latauksella saat riittävästi virtaa 2 tunnin harjoittelua varten.

 

Äärimmäisen kestävä. Äärimmäisen tyylikäs.

Suunto 9 Peak Pro:n kestävyyttä testattiin Yhdysvaltain asevoimien standardien mukaan. Se on vedenkestävä 100 metriin saakka ja rakennettu parhaista ja laadukkaimmista materiaaleista, kuten safiirilasista, ruostumattomasta teräksestä ja tietyissä malleissa myös titaanista.Tinkimättömyys voi siis olla yhtä kuin tyylikkyys. Edeltäjänsä tavoin Suunto 9 Peak Pro on markkinoiden ohuin multisport-GPS-kello.

·         Vesitiivis 100 metriin: Suunto 9 Peak Pro on vesitiivis 100 metriin. Se mittaa vedenalaista syvyyttä 10 metriin.

·         Testattu sotilasstandardien mukaisesti: Suunto 9 Peak Pro on testattu olosuhteissa, joissa kello altistuu äkillisille lämpötilan vaihteluille, alhaisille lämpötiloille, paineelle sekä hiekan, jään ja suolaisuuden vaikutuksille. Se on testattu kohteen kestävyyttä ilmaisevien korkeimpien sotilasstandardien mukaan (*MIL-STD-810H).

·         Paksuus 10,8 mm

 

Suunniteltu seikkailuun maastosta vesiympäristöön

Millainen on sinun harjoitusrutiinisi? Kellossa on yli 95 urheilutilan esiasetusta, joiden ansiosta treenit kuntosalilla tai vaikkapa vuorikiipeillen onnistuvat leikiten. Päivittäisiä aktiviteetteja ja tarvittavaa palautumista koskevat raportit auttavat sinua maksimoimaan kellon kaikki ominaisuudet. Suunto-sovelluksen avulla pysyt aina oman seikkailusi sankarina päivästä toiseen.Suunto 9 Peak Pro:n erikoissuunniteltu snorklaustila tuo kokonaan uuden ulottuvuuden vedenalaisiin tutkimusretkiisi.

·         Yli 95 urheilutilaa: Suunto 9 Peak Pro sisältää esiasetukset lähes mihin tahansa urheilulajiin maastojuoksusta ja maastopyöräilystä kuntosaliharjoitteluun ja tennikseen. Aiemmista malleista poiketen voit ottaa sen mukaasi myös vedenalaisiin seikkailuihisi!

·         Luotettu kumppanisi 24/7: Suunto 9 Peak Pro seuraa kuntotasoasi, kuntoikääsi, veren happipitoisuutta, kaloreita, askeleita ja paljon muuta. Unen, rasituksen ja palautumisen seuranta auttaa sinua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Sen avulla voit myös luoda yhteyden puhelimeesi ja hallinnoida musiikkia, ilmoituksia ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

·         Navigointiasetukset: Suunnon tavoitteena on ollut aina varmistaa, että sinä olet kartalla kehityksestäsi ja aina matkalla oikeaan suuntaan. Suunto-sovelluksen kautta Suunto 9 Peak Pro tarjoaa käyttöön karttoja ja monipuolisia reittisuunnittelutoimintoja kaikkiin urheilusuorituksiin ja sykähdyttäviin seikkailuihin.

 

Tärkeimmät ominaisuudet treeniin

·         Pyöräily Suunnon avulla: Suunnittele reittejä, käytä pyöräilylle suunniteltuja intensiteettialueita ja luo yhteys kumppaniemme tarjoamiin palveluihin.

·         Suoritustaso- ja kunnonkohotustestit: Mittaa suorituskykyäsi esimerkiksi Cooperin testillä ja muilla kynnysarvoja mittaavilla kuntotesteillä.

·         Suunnittele oma harjoitusohjelmasi: Luo oma intervalliharjoitteluun perustuva treeniohjelmasi ja hyödynnä kellosi kautta saatavilla oleva reaaliaikainen harjoitteluohjaus.

·         Palautumistila: Auttaa sinua ymmärtämään oman palautumisesi tilan ja varmistamaan, että olet palautunut riittävästi seuraavaa harjoituskertaa varten.

·         Tutki reittejä Stravassa: Tallenna Strava-reittejä ja synkronoi ne Suunto-kelloosi navigointia varten.

·         Tee jokaisesta harjoituksesta yksilöllinen: Haamujuoksija-ominaisuus auttaa sinua tahdistamaan viikoittaiset pitkän matkan treenisi ja harjoituksesi.

 

Suomalaista käsityötä

Suunto 9 Peak Pro on valmistettu tuhansien järvien maassa 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa käyttäen. Olemme sitoutuneet minimoimaan päästöjä valmistamalla korkealaatuisia laitteita, jotka kestävät aikaa. Suunnittelussa johtava ajatuksemme on tehdä laitteistamme korjattavia jätteen määrän minimoimiseksi ja tuotteiden elinkaaren pidentämiseksi.

·         100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa: Pääkonttorimme ja tehdas, jossa Suunto 9 Peak Pro -mallia valmistetaan, sijaitsevat Vantaalla, ja kaikissa niiden toiminnoissa käytetään 100-prosenttisesti uusiutuvaa hiilineutraalia energiaa.

·         7,5 kg CO2e-päästöjä tuotteen elinkaaren aikana: Näin paljon CO2e-päästöjä vapautuu yhden Suunto 9 Peak Pro -kellon elinkaaren aikana koko prosessin alusta loppuun. Tähän sisältyvät kaikki tuotteiden valmistuksessa käytetyt materiaalit (raaka-aineiden hankkiminen, komponentit, kellojen rannekkeet ja pakkaukset) ja muut merkittävät päästölähteet, kuten logistiikka, käyttö ja kierrätys.

·         Suomesta vuodesta 1936 lähtien: Koko Suunnon tarina alkoi Suomesta vuonna 1936, ja edelleen yli 80 vuotta myöhemmin Suunto inspiroi ja rohkaisee ihmisiä seikkailuun. Pelkkä voitto ei kuitenkaan riitä; Suunto on ratkaissut tämän haasteen siten, että se pyrkii olemaan reilu kumppani koko arvoketjun ajan korkeaa teknologiaa hyödyntävänä vakaana työnantajana ja arvostaen aina laatulähtöistä suunnittelua.

 

Oma treeni, oma tyyli

Suunto 9 Peak Pro on suunniteltu täydelliseksi kumppaniksesi, joka mukautuu joustavasti eri lajeihin ja tyyleihin. Neljän ruostumattomasta teräksestä ja kahden titaanista valmistetun mallin joukosta löydät varmasti omaan persoonaasi ja tyyliisi parhaiten sopivan mallin. 

Voit muuttaa kellon ulkoasua lisää erilaisilla silikonirannekkeilla tai kestävämmillä tekstiilirannekkeilla.

 

Rikastuta kokemustasi Suunto-sovelluksella ja SuuntoPlus™ Storella

Suunto-sovelluksella suunnittelet, analysoit ja jaat reittiesi, treeniesi ja toimintasi tiedot. Voit yhdistää kellosi yli 200 kumppanisovellukseen, kuten Stravaan, Komootiin ja TrainingPeaksiin.

 

Sovelluksessa käytössäsi on myös SuuntoPlus™ Store, jonka kautta voit mukauttaa kellosi uusilla ominaisuuksilla ja siihen liitettyjen laitteiden avulla. Tee Suunnosta oma treenikaverisi!

 

Mittarin ominaisuudet:Gps,syke ranteesta,syke vyöllä,kompassi,aktiivisuus,korkeus,ilmanpaine,kalorikulutus

Tuotenumero
SS0508

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Suunto

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.