Sisältöön
Kaikki takit -20%! Kaikki takit -20% Plussa-kortilla ja koodilla TAKKI20

Takkipäivät ovat täällä – kaikki takit -20%!

Saat nyt koodilla TAKKI20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme takeista – myös tarjoushinnoista.

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 2.10. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkisi loppukesään ja alkavaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: TAKKI20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Etu ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. 

Etu on voimassa 2.10.2023 asti Intersport-verkkokaupassa sekä kaupoissa. Etu ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuSweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips
Sweet Protection Commuter Mips

Commuter Mips -pyöräilykypärä

Commuter MIPS kypärä tyylitietoiselle pyöräilijälle kaupunkiin ja työmatkoille. Varustettu NTA-8776 sähköpyöräilysertifikaatilla.

159,00 €
Väri
Musta
Valkoinen
Koko

Pyöräilykypärän valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Commuter-kypärä on tarkoitettu kaikille, jotka mieltävät, että pyörä on paras tapa liikkua. Tyylikäs, moderni ja minimalistinen muotoilu on vasta alkua. Tämä kypärä on täynnä teknologiaa, joka on suunniteltu suojaamaan ja tarjoamaan mukavuutta nykyajan pyöräilijälle, olipa kyseessä sitten kaistojen vaihtaminen yksivaihteisella pyörällä tai sähköpyörällä kiihdyttäminen. 

Ponihäntä-yhteensopiva Occigrip 360 fit -järjestelmällä voidaan säätää sekä korkeutta että ulottuvuutta helposti. Voit luottaa suojaavuuteen päivittäisissä matkoissasi tietäen, että Commuter MIPS täyttää EU:n, Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian pyöräilystandardit - sekä NTA 8776 -standardin sähköpyörille. Integroitu heijastava materiaali auttaa sinua myös erottumaan paremmin liikenteessä ja hämärässä. Koska tämä kypärä on päivittäinen varuste, olemme kehittäneet kypärälle erityisen paksun kuoren, joka kestää kolhuja ja lommoja, olipa se sitten jumissa kuntosalin kaapissa tai lukittuna pyörään työpaikan ulkopuolella.

Kypärä on varustettu MIPS teknologian lisävarusteella ehkäisemään aivoihin kohdistuvia kierteisiä liike-energioita mahdollisessa törmäyksessä.

Sertifikaatit

  • UKCA
  • NTA-8776
  • EN1078:2012 + A1:2012
  • CPSC 1203

Tuotenumero
845148

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sweet Protection

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.