Sisältöön

Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä

Igniter 2Vi MIPS kypärä

Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä edustaa turvallisinta tuotekehitystä laskettelukypärässä rinteeseen, parkkiin ja takamaastoon. 

199,00 €
Hinta verkossa
229,95 € -13 %
30 päivän alin hinta: 229,95 €
Väri
Valkoinen
Musta
Koko

Laskettelukypärien valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä edustaa turvallisinta tuotekehitystä laskettelukypärässä rinteeseen, parkkiin ja takamaastoon. Uudella 2Vi teknologialla varustettussa kypärässä on maksimoitu kypärän rakenteellinen lujuus ja suojaavuus sekä optimoitu kypärän keveys, yhdistettynä ensiluokkaiseen istuvuuteen.

Kypärän 2Vi teknologian runkorakenne on toteutettu monitiheyksisestä EPS materiaalista mitkä vaimentaa iskun vaikutusta ja pyrkii ohjaamaan iskun energian laajemmalle alueelle. Samalla integroitu MIPS kuori vähentää aivoihin kohdistuvia kierteisiä liike-energioita törmäys hetkellä ja pyrkii näin vähentämään aivovamman riskiä. 2Vi MIPS on integroitu kypärän pehmusteisiin kruunaten istuvuuden entistäkin paremmaksi.

Kypärän ulkokuori on rakenteellisesti luja ja suojaava mikä on suunniteltu antamaan paras mahdollinen suoja päälle. Kypärän ventilaatioaukot on iskunkestävät. Edessä olevat ventilaatiokanavat on suljettavissa ja avattavissa tarpeen mukaan ja lisäki kypärän päällä olevista kanavista ylimääräinen lämpö pääsee tehokkaasti pois kypärästä.

Niskassa oleva Occigrip säätöjärjestelmä täydentää kypärän istuvuuden varmistaakseen turvallisen käyttökokemuksen. Occigrip pannalla saat kiristettyä kypärän juuri sopivan kokoiseksi mutta se on myös säädettävissä korkeussuunnassa parhaan istuvuuden saavuttamiseksi.

Sisustan pehmusteet ja korvaläpät on irroitettavat ja konepestävät.

Kypärä on sertifioitu CE EN1077 class B ja ASTM2040 sertifikaateilla.

Tuotenumero
840102

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sweet Protection

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.