Sisältöön
Kaikki takit -20%! Kaikki takit -20% Plussa-kortilla ja koodilla TAKKI20

Takkipäivät ovat täällä – kaikki takit -20%!

Saat nyt koodilla TAKKI20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme takeista – myös tarjoushinnoista.

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 2.10. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkisi loppukesään ja alkavaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: TAKKI20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Etu ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. 

Etu on voimassa 2.10.2023 asti Intersport-verkkokaupassa sekä kaupoissa. Etu ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuSweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä
Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä

Igniter 2Vi MIPS kypärä

Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä edustaa turvallisinta tuotekehitystä laskettelukypärässä rinteeseen, parkkiin ja takamaastoon. 

249,00 €
Väri
Valkoinen
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Sweet Protection Igniter 2Vi MIPS kypärä edustaa turvallisinta tuotekehitystä laskettelukypärässä rinteeseen, parkkiin ja takamaastoon. Uudella 2Vi teknologialla varustettussa kypärässä on maksimoitu kypärän rakenteellinen lujuus ja suojaavuus sekä optimoitu kypärän keveys, yhdistettynä ensiluokkaiseen istuvuuteen.

Kypärän 2Vi teknologian runkorakenne on toteutettu monitiheyksisestä EPS materiaalista mitkä vaimentaa iskun vaikutusta ja pyrkii ohjaamaan iskun energian laajemmalle alueelle. Samalla integroitu MIPS kuori vähentää aivoihin kohdistuvia kierteisiä liike-energioita törmäys hetkellä ja pyrkii näin vähentämään aivovamman riskiä. 2Vi MIPS on integroitu kypärän pehmusteisiin kruunaten istuvuuden entistäkin paremmaksi.

Kypärän ulkokuori on rakenteellisesti luja ja suojaava mikä on suunniteltu antamaan paras mahdollinen suoja päälle. Kypärän ventilaatioaukot on iskunkestävät. Edessä olevat ventilaatiokanavat on suljettavissa ja avattavissa tarpeen mukaan ja lisäki kypärän päällä olevista kanavista ylimääräinen lämpö pääsee tehokkaasti pois kypärästä.

Niskassa oleva Occigrip säätöjärjestelmä täydentää kypärän istuvuuden varmistaakseen turvallisen käyttökokemuksen. Occigrip pannalla saat kiristettyä kypärän juuri sopivan kokoiseksi mutta se on myös säädettävissä korkeussuunnassa parhaan istuvuuden saavuttamiseksi.

Sisustan pehmusteet ja korvaläpät on irroitettavat ja konepestävät.

Kypärä on sertifioitu CE EN1077 class B ja ASTM2040 sertifikaateilla.

Tuotenumero
840102

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sweet Protection

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.