Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Sweet Protection Winder Helmet Sweet Protection Winder Helmet Sweet Protection Winder Helmet Sweet Protection Winder Helmet
Sweet Protection Winder Helmet
Sweet Protection Winder Helmet
Sweet Protection Winder Helmet
Sweet Protection Winder Helmet

Winder Helmet -laskettelukypärä

Todella kevyt ja suojaava kypärä aloittelijasta aktiivi laskijalle asti. 

119,95 €
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Todella kevyt ja suojaava kypärä aloittelijasta aktiivi laskijalle asti. Winder kypärä tarjoaa laskijalle maailmanluokan suojaavuuden, erittäin kevyen kuorirakenteen ja täydellisen istuvuuden.

Ominaisuudet: 

  • In-mold polycarbonaatti kuorirakenne
  • Tehokas ilmanvaihto kymmennellä kanavalla mistä ilma virtaa kypärään sisään ja ulos. Ilma on ohjattu rakenteessa kanavilla kulkemaan kypärän läpi tuoden viileää ilmaa sisään ja poistaen ylimääräistä lämpöä ulos.
  • Iskuja vaimentava materiaali on toteutettu Sweet Protectionin ainutlaatuisella Impact Shield -teknologialla. Kevyt ja kestävä EPS-materiaalia, jonka rakenteessa on erivahvuisia materiaaleja, jotka vaimentavat iskuenergiaa äärimmäisen tehokkaasti.
  • Säädettävä Occigrip kiristys panta takaa täydellisen istuvuuden.
  • Irroitettavat korvien suojat
  • Irroitettava sisävuori tarjoaa lämpimän ja käyttömukavan tuntuman. Kuivuu nopeasti ja on pestävä.

CE EN 1077:2007 hyväksytty kypärä.

Tuotenumero
840103

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sweet Protection

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.