Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätSwix Dynamic Jacket W Hiihtotakki Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki
Swix Dynamic Jacket W Hiihtotakki

Dynamic Jacket W Hiihtotakki

Suomen hiihtomaajoukkueen valinta kaudelle 22/23! Todella joustava hiihtotakki, sopii monipuoliseen harjoitteluun. Myös talvijuoksuun!

220,00 €
Väri
Valkoinen
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Suomen hiihtomaajoukkueen valinta kaudelle 22/23! Swix Dynamic on tehty intohimoiselle maastohiihtäjälle! Erittäin hengittävä 3-kerrosmateriaali antaa hyvän suojan viimalta ja selkäosan / hihansuiden lycrapaneelit parantavat takin joustavuutta ja istuvuutta. Myös päämateriaali on joustava, jolloin takki on hyvin aerodynaaminen kovissakin nopeuksissa. Heijastavat yksityiskohdat antavat turvaa hämärällä liikuttaessa. Rinta- ja takatasku on sijoitettu siten, etteivät ne ole tielläsi hiihdettäessä. Takin sisäpinta on harjattu, mikä lisää paitsi mukavuutta myös materiaalin kosteudensiirtokykyä. Helposti ja nopeasti säädettävä helma laajentaa käyttöaluetta myös juoksun ja kylmän kelin pyöräilyn puolelle. 

Tuotenumero
12596

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Swix

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.