Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINSwix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit
Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit
Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit
Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit
Swix Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit

Pro Marathon Powder 40G Luistopulverit -luistovoide

Helposti työstettävä, kulutuskestävä ja laajakelialueinen pulveri, joka tarjoaa huippuluiston sellaisenaan sekä TS -nesteiden alusvoiteluna. 

59.90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Valkoinen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix Pro Marathon Powder on uusi, pulveriversio tunnetusti liukkaasta Pro Marathon White -luistovoiteesta luonnonlumelle ja sekalumelle aina märästä olosuhteesta pakkaskeleille. Kuumavoidellessa voiteluraudalla pulveri sulaa helpommin ja on muutoinkin helpompi työstää. Kulutuskestävyys ja erinomainen liukkaus on taattua Marathon -tasoa! Pulverin raekoko on huolelllisesti tutkittu ja testattu parhaan suosituskyvyn saavuttamiseksi. Testiemme mukaan Pro Marathon Powder on sellaisenaan superliukas etenkin irtonaisella lumella hiihdettäessä. Sopii erinomaisesti TS Liquid -voiteiden alusvoiteluksi.Pro Marathon White luonnonlumelle, puhtaalle lumelle ja hienojakoiselle lumellePro Marathon Black tykkilumelle, likaiselle lumelle ja karkealle lumelle Suositeltu voiteluraudan lämpötila: 160 °C

Tuotenumero
DHP-4

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.