Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINPro Top Speed Liquid Luistovoiteet 50 ml

Helppokäyttöinen ja äärimmäisen kulutuskestävä TS -sarjan nestemäinen luistovoide, jolla huippuluiston saavuttaminen on vaivatonta! 

79.90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Keltainen
Punainen
Sininen
Violetti
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Swix TS Liquid nestemäiset luistovoiteet ovat voide-evoluution viimeisin virstanpylväs. Kolloidinen neste tekee tunkeutuu pohjan mikrokuvioon tehden voitelusta paitsi liukkaan myös todella kulutuskestävän. TS Liquid -voiteita on käytetty menestyksellä myös äärimmäisen likaisella lumella.  Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme pohjavoitelua joko TS Powder -pulverilla tai TS Black / Pro Marathon -vahoilla. Käyttöohje:1. Levitä pohjaan mahdollisimman ohut, tasainen voidekerros. Tasoita tarvittaessa huopakorkilla. 2. Anna kuivua huoneenlämmössä min. 15 minuuttia 3. Tasoita rotofleecellä kevyellä paineella tai huopakorkilla. 4. Harjaa pehmeällä viimeistelyharjalla.

TS10 Liq. Yellow, +2°C/+10°C, 50ml TS10 Liquid Yellow on parhaimmillaan äärimmäisen märissä olosuhteissa. Erinomainen luisto niin satavalla märällä lumella kuin lumen sulaessa. TS10 Liquid ei kerää likaa läheskään yhtä paljon kuiin perinteiset luistovoiteet, joten se soveltuu hyvin myös likaiselle lumelle. Uskomaton lianhylkivyys!

TS8 Liq. Red, -4°C/+4°C, 50ml TS8 Liquid on todella monipuolinen voide olosuhteisiin, joissa lämpötila on joko hieman nollan ylä- tai alapuolella. Testien perusteella kelialue ulottuu karkealla lumella kylmemmillekin keleille ja lämpötilan ollessa nollan tuntumassa tai sen yläpuolella toimii loistavasti myös satavalla lumella. Eli täydellinen voide olosuhteisiin, joita kohtaamme usein! Erinomainen lianhylkivyys!

TS7 Liq. Violet, -2°C/-7°C, 50ml TS7 Liquid voiteen ominaisin kelialue on pikkupakkanen, jolloin lumessa on hivenen kosteutta. Tämä voide ei ole kuitenkaan arka kosteudenvaihteluille, jolloin voit käyttää sitä juuri satavalla lumella sekä vanhemmalla, karkealla lumella. TS7 Liquid on luotettava valinta, joka ei jätä sinua pulaan vaikka keli hieman vaihtelisikin.

TS6 Liq. Blue, -4°C/-12°C, 50ml TS6 Liquid on pakkaskelin varma valinta. Silloin kun lumi jo hieman narisee jalan alla, on TS6 Liquid parhaimillaan. Karkealla lumella toimivuus kylmimmissäkin olosuhteissa on erinomainen, mutta hienojakoisella ja uudella, äärimmäisen kuivalla lumella suosittelemme vahojen käyttöä. 

 

 

 

Tuotenumero
TSL-12

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.