Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Swix Swix KX Klister 55g Swix Swix KX Klister 55g Swix Swix KX Klister 55g Swix Swix KX Klister 55g Swix Swix KX Klister 55g Swix Swix KX Klister 55g Swix Swix KX Klister 55g
Swix Swix KX Klister 55g
Swix Swix KX Klister 55g
Swix Swix KX Klister 55g
Swix Swix KX Klister 55g
Swix Swix KX Klister 55g
Swix Swix KX Klister 55g
Swix Swix KX Klister 55g

Swix KX Klister 55g -pitovoide

KX -sarjan liisterit ovat olleet niin ammattivoitelijoiden kuin kuntohiihtäjien valinta hieman haasteellisimpiin pitovoitelukeleihin. 

9,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Hopea
Punainen
Violetti
Punainen
Sininen
Vihreä
Violetti
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

KX -sarjan liisterit ovat olleet niin ammattivoitelijoiden kuin kuntohiihtäjien valinta hieman haasteellisimpiin pitovoitelukeleihin. 

  • KX20 GREEN BASE KLISTER: Pohjaliisteri kaikkiin olosuhteisiin, kestää hyvin jäätä ja karkeaa lunta. Käytetään ensimmäisenä kerroksena muiden liisterien alla parantamaan liisterivoitelun kulutuskestävyyttä.
  • KX30 BLUE ICE KLISTER: Ilman lämpötila 0°C/-12°C. Jäätyneen lumen ja jäisen ladun erikoisliisteri, jota voidaan käyttää myös pohjaliisterinä märällä lumella. Todella hyvä kulutuskestävyys.
  • KX35 VIOLET SPECIAL KLISTER: Lämpötila: 1°C ...-4°C. Toimiva liisteri muuttuvalle lumelle, kun rakeinen kylmä lumi alkaa kostua märäksi lumeksi. Toimii myös kulutusketävyyttä lisäävänä väliliisterinä pohjaliisterin päällä estämään pehmeän liisterin valumista luistoalueelle.
  • KX40S SILVER KLISTERI: lman lämpötila: +2°C ... -4°C. Muuttuneelle ja hienojakoiselle lumelle kehitetty hopealiisteri, joka on erityisen toimiva nollan yläpuolella ja pysyy hyvin jäätymättä myös kuivemmalla lumella!
  • KX45 VIOLET KLISTER: Ilman lämpötila -2°C ... +4°C. Violetti, laajan kelialueen liisteri, jonka toiminta-alue ulottuu märältä lumelta jäiselle, rakeiselle lumelle.
  • KX65 RED KLISTER: Ilman lämpötila +1°C ... +5°C.  Punainen liisteri vesikeleille eli toimii märällä, kostealla ja rakeisella lumella.
  • KX75 RED EXTRA WET KLISTER: Ilman lämpötila 2°C ... 15°C. Todella märän lumen liisteri, jota käytetään kun ilma on lämmin ja vettä lumessa on runsaasti. Viimeisten kevätkelien erikoisliisteri! Parantaaksesi kulutuskestävyyttä, lisää pohjaliisterin ja KX75 -liisterin väliin ohut kerros KX35 Violet Special -liisteriä.

Tuotenumero
KX

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

Fluor Free

Swix on ensimmäinen voidevalmistaja, joka korvaa ympäristölle haitalliset perfluoratut yhdisteet kaikissa suksivoiteissaan. Vuosien kehitystyön ja ympäri hiihtävää maailmaa tehdyn väsymättömän testauksen ansiosta uudet myrkyttömät voiteemme vastaavat kaiken tasoisten hiihtäjien vaatimuksiin. Aina harrastajasta maailmanmestariin. Swix Pro -voiteet on testattu kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa lumiolosuhteissa ja olleet avaintekijänä useissa mestaruushiihdoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.