Sisältöön

Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat
Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat
Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat
Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat
Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat
Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat
Swix Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat

Triac 4.0 Aero Hiihtosauvat

Swix teki sen taas! Vuodesta 2010 alkaneen Triac -kehitystyön tulos: Markkinoiden aerodynaamisin hiihtosauva!

399,00 €
Koko

Hiihtosauvan valintaopas

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Swix Triac 4.0 Aero -sauvan suunnittelussa on lähdetty liikkeelle päivitetystä huippuhiihdon lajianalyysista. Tasatyönnön korostuessa ja vauhtien edelleen kasvaessa sauvan ominaisuudet korostuvat entistä enemmän. Uutta Triac 4.0 Aero -sauvassa on putken muoto, jota on tutkittu ja testattu ensin tietokonesimulaatioiden avulla, testipenkeissä sekä tuulitunnelissa ja lopulta maailmancupladuilla.

Triac 4.0 Aero on yli 15% jäykempi kuin aiempi Triac 3.0 -sauva. Tuulitunnelitestit osoittavat, että kisavauhdissa putken kriittisten osien ilmanvastus on jopa 20% pienempi kuin pyöreissä sauvaputkissa. Swix on ainoa sauvavalmistaja, joka tarjoaa muotoiltuja sauvaputkia ja uudessa Triac 4.0 Aero -sauvassa tuo kilpailuetu on haluttu hyödyntää täysimääräisesti. 

Komponenteiltaan uusi sauva on vastaava kuin 3.0, joten sauvaan on valittavissa kaikki 4 TCS -järjestelmän hihnavaihtoehtoa viidessä eri koossa ja somman vaihto olosuhteita vastaavaksi käy käden käänteessä TBS -järjestelmän ansiosta. Näiden järjestelmien ansiosta sauvan toimivuus on räätälöitävissä yksilöllisesti ja voimansiirto on optimoitu. 

Tekniset tiedot:

  • Jäykkyys: 21 mm
  • Viimeistellyn putken paino: 56 gr/m
  • Vahvuus: 70 kp
  • 155 cm sauvan kokonaispaino:136 gr
  • Pituudet: 135-180 cm / 2,5 cm välein

Tuotenumero
RCT40-00

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Teknologiat

TBS (Triac Basket System)

TBS sompajärjestelmän ansiosta vaihdat sauvan somman vastaamaan olosuhteita muutamassa sekunnissa ilman työkaluja, ilman liimaa.

TCS (Triac Control System)

TCS hihna- / kahvajärjestelmä tarjoaa optimaalisen voimansiirron ja parantaa sauvan hallintaa. TCS hihna on helposti ja nopeasti vaihdettavissa. Valittavanasi on useita eri hihnavaihtoehtoja mieltymyksesi mukaan.

IPM (Internal Pressure Molding)

Käyttämällä IPM teknologiaa sauvaputken muotoilu voidaan viedä uudelle tasolle, jolla pystytään vaikuttamaan sauvan jäykkyyteen, painopisteeseen, ilmanvastukseen sekä hallittavuuteen.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.