Sisältöön

Swix TBS Black Paw
Swix TBS Black Paw

TBS Black Paw -sommat

TBS -järjestelmän ansiosta vaihdat somman alustan kovuuden mukaan muutamassa sekunnissa, ilman liimaa, ilman työkaluja!

14,90 €
Vastuullinen valinta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Black Paw TBS sompa on maailmancuphiihtäjien suosikkisompa silloin kun alusta on pehmennyt, sillä kantavuudestaan huolimatta sauvatuntuma säilyy erinomaisena.  Sopii Swix Triac Basket (TBS) järjestelmällä varustettuihin sauvoihin. Kun alusta alkaa upottaa, voit vaihtaa tämän kantavan Black Paw somman sauvoihisi vain muutamassa sekunnissa vaikka kesken hiihtolenkin. Ruuvaa kiristysholkki auki, vaihda sompa ja ruuvaa kiritysholkki takaisin kiinni. Helppoa, eikö totta! TBS järjestelmä varmistaa, että voittomarginaalit ovat puolellasi kaikissa olosuhteissa.

Tuotenumero
RDTRT

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Swix

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Teknologiat

TBS (Triac Basket System)

TBS sompajärjestelmän ansiosta vaihdat sauvan somman vastaamaan olosuhteita muutamassa sekunnissa ilman työkaluja, ilman liimaa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.