Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETTECNOPRO S7 C TECNOPRO S7 C
TECNOPRO S7 C
TECNOPRO S7 C

S7 C -snorkkeli

Aikuisten laadukas snorkkeli.  Snorkkeli tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn mukavalla suukappaleella ja joustavalla putkella. 

 

9,90 €
Väri
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Aikuisten laadukas snorkkeli. Snorkkeli tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn mukavalla suukappaleella ja joustavalla putkella. Silikonimateriaali on pehmeä ja kestävä. Putken yläosassa oleva roiskesuojus pitää snorkkelin kuivana. Snorkkelissa on puhdistusventtiili ja säädettävä kiinnike, joka sopii kaikkin maskeihin.

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
TECNOPRO

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.