Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiThe North Face Montana Ski Mitt W The North Face Montana Ski Mitt W The North Face Montana Ski Mitt W The North Face Montana Ski Mitt W The North Face Montana Ski Mitt W The North Face Montana Ski Mitt W The North Face Montana Ski Mitt W The North Face Montana Ski Mitt W The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W
The North Face Montana Ski Mitt W

Montana Ski Mitt W -naisten rukkaset

Naisten topparukkaset

65,00 €
Väri
Musta
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten Montana Ski Mitt on täydellinen rukkanen talvisiin harrastuksiin. Kuori ja vuori on kierrätettyä polyesteriä ja siinä on PFC vapaa DWR-viimeistely tuomassa lisää säältä suojaa. DryVent™kalvo auttaa pitämään kädet kuivina ja Heatseeker™ Eco -vanu lämmittää myös märällä säällä.  SLayerWarmth käyttää kahta eristelevyä luodakseen ilmataskun, joka auttaa pitämään lämmön sisällä ja kylmän ilman ulkona. Vuorattu superpehmeällä, fleecellä. Etip™-toiminto toimii kosketusnäyttölaitteiden kanssa ja rannehihna auttaa pitämään käsineet tallessa, vaikka rinnekahvilassa.

  • DryVent-kalvo
  • HeatSeeker-vanu
  • PFC vapaa DWR-viimeistely
  • Etip touchscreen toiminto

Tuotenumero
NF0A7RGX

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Käsineet, The North Face

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

DryVent™

DryVent™ -kalvolliset tuotteet ovat täysin tuulen- ja vedenpitäviä sekä hengittäviä. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.