Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaThe North Face W Dryzzle Futurelight Jacket The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket
The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket
The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket
The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket
The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket
The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket
The North Face W Dryzzle Futurelight Jacket

W Dryzzle Futurelight Jacket -naisten kuoritakki

Naisten tuulen- ja vedenpitävä ulkoilutakki

149,00 €
Hinta verkossa
240,00 € -37 %
30 päivän alin hinta: 240,00 €
Hinta alunperin: 250,00 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Pinkki
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tämä takki on sinulle, joka haluaa kuoritakilta erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden vuodesta seuraavaan. Takin FUTURELIGHT-kalvon ansiosta voit nauttia täysin kiipeilystä, retkeilystä ja muusta ulkoilusta huolimatta säästä.

Täysin veden- ja tuulenpitävä FUTURELIGHT-kalvo kevyt ja miellyttävä päällä. Takku ei kahise vaikka kangas hankautuisi keskenään. Kainaloventtiileitä et enää tarvitse, koska kalvo hengittää kuin se olisi toinen iho. Takki on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Lisämukavuutta tuo etuvetoketjun takana oleva tuulensuoja, helman ja hihojen kiristysmahdollisuudet sekä kainaloventilaatiot. Kokonaisuuden viimeistelee sen tyylikäs ajaton ulkonäkö.

  • FUTURELIGHT-kalvo
  • Materiaali: 100 % kierrätettyä polyesteriä
  • PFC-vapaasti tuotettu vettähylkivä DWR-viimeistely
  • Täysin teipatut saumat
  • Erittäin kevyt
  • Active-fit
  • Säädettävä huppu
  • Keskivetoketjun takana tuulisuoja

Tuotenumero
NF0A7QAF

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, The North Face

Vastuullinen valinta

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

PFC-vapaa DWR-käsittely

Ulkoilu- ja vapaa-ajantuotteissa käytetään usein erilaisia DWR (Durable Water Repellency) viimeistelykäsittelyitä, joiden tarkoituksena on suojata kankaan pintaa kosteudelta ja lialta. PFC-vapaa DWR-käsittely tarkoittaa sitä, että tuotteessa käytetty viimeistelyaine ei sisällä per-fluorattuja yhdisteitä ja on ekologisempi vaihtoehto verrattuna PFC yhdisteitä sisältäviin DWR-käsittelyihin. Tuotteen riippulapussa oleva teksti PFC-free kertoo siitä, ettei tuotteen viimeistelykäsittelyssä ole käytetty PFC-yhdisteitä.

 

FUTURELIGHT™

FUTURELIGHT™ teknologialla valmistetut vaatteet ovat erittäin hyvin hengittäviä tarjoten käyttäjälleen maksimaalisen veden- ja tuulenpitävyyden. Tuotteissa on käytetty Nanospinning teknologiaa ja uudenlaista laminointitapaa ja sen ansiosta ne ovat erittäin kevyitä, hengittäviä ja käyttöä kestäviä. FUTURELIGHT™ tuotteet ovat suunnannäyttäjiä säänkestävien vaatteiden kehityksessä ja ne valmistetaan suurilta osin kierrätysmateriaaleista.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.