Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETThe North Face W Vectic Taraval Futurelight The North Face W Vectic Taraval Futurelight The North Face W Vectic Taraval Futurelight The North Face W Vectic Taraval Futurelight The North Face W Vectic Taraval Futurelight
The North Face W Vectic Taraval Futurelight
The North Face W Vectic Taraval Futurelight
The North Face W Vectic Taraval Futurelight
The North Face W Vectic Taraval Futurelight
The North Face W Vectic Taraval Futurelight

W Vectic Taraval Futurelight -naisten matalavartinen vaelluskenkä

Naisten matalavartiset ulkoilukengät

140.00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

NMiesten matalavartiset ulkoilukengät monipuoliseen liikuntaan. Kengässä on miellyttävän kevyt rakenne, rocker-muotoilu pohjassa ja Vectiv-teknologia tuomassa jokaiselle askeleelle enemmän voimaa ja eteenpäin työntävyyttä. Kengän ulkopinta on kestävää keinonahkan ja verkkomateriaalin yhdistelmää. Ja jalkineen Futurelight-kalvon ansiosta se on vedenpitävä, mutta hengittävä.

  • Futurelight-kalvo
  • Vectiv-teknologia
  • EVA välipohja
  • Rocker-ulkopohja, jossa hyvä pitomonipuoliseen liikuntaan. Kengässä on miellyttävän kevyt rakenne, rocker-muotoilu pohjassa ja Vectiv-teknologia tuomassa jokaiselle askeleelle enemmän voimaa ja eteenpäin työntävyyttä. Kengän ulkopinta on kestävää keinonahkan ja verkkomateriaalin yhdistelmää. Ja jalkineen Futurelight-kalvon ansiosta se on vedenpitävä, mutta hengittävä.
  • Futurelight-kalvo
  • Vectiv-teknologia
  • EVA välipohja
  • Rocker-ulkopohja, jossa hyvä pito

Tuotenumero
NF0A5LWU

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, The North Face

Teknologiat

FUTURELIGHT™

FUTURELIGHT™ teknologialla valmistetut vaatteet ovat erittäin hyvin hengittäviä tarjoten käyttäjälleen maksimaalisen veden- ja tuulenpitävyyden. Tuotteissa on käytetty Nanospinning teknologiaa ja uudenlaista laminointitapaa ja sen ansiosta ne ovat erittäin kevyitä, hengittäviä ja käyttöä kestäviä. FUTURELIGHT™ tuotteet ovat suunnannäyttäjiä säänkestävien vaatteiden kehityksessä ja ne valmistetaan suurilta osin kierrätysmateriaaleista.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.