Sisältöön

Vauhti PURE LIISTERI Vauhti PURE LIISTERI Vauhti PURE LIISTERI Vauhti PURE LIISTERI
Vauhti PURE LIISTERI
Vauhti PURE LIISTERI
Vauhti PURE LIISTERI
Vauhti PURE LIISTERI

PURE LIISTERI - pitovoide

PURE Race liisterit, vanhalle ja karkealle lumelle

24,90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Keltainen
Punainen
Sininen
Violetti
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

PURE Race liisterit, vanhalle ja karkealle lumelle. VAUHDIN PURE tuotteet pohjautuvat täysin uusiin ja fluorivapaisiin lisäaineisiin. Sinkkistearaatti ja alifaattisilla ryhmillä varustettu polydimetyylisiloksaani parantavat pitovoiteissa toiminnallisuutta kaikissa lumi olosuhteissa.

 

RACE RED +10°C / +1°C

RACE LDR +5°C / -10°C

RACE VIOLET +2°C / -6°C

RACE BLUE -1°C / -15°C

 

Vauhdin PURE mallisto on kokonaan fluorivapaa suksivoide- ja hoitotuotemallisto, joka kattaa tuotekategoriat aina kilpahiihtäjän vaatimustasoon asti.

 

Tuotenumero
KPR

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vauhti

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.