Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaVauhti Pure Race nestemäiset luistovahat 80ml Vauhti Pure Race nestemäiset luistovahat 80ml Vauhti Pure Race nestemäiset luistovahat 80ml
Vauhti Pure Race nestemäiset luistovahat 80ml
Vauhti Pure Race nestemäiset luistovahat 80ml
Vauhti Pure Race nestemäiset luistovahat 80ml

Pure Race nestemäiset luistovahat 80ml -pikaluistovoide

Vauhti Pure Race sarjan nestemäiset luistovahat takaavat hyvän toiminnan ja kulutuskestävyyden kaikissa sääolosuhteissa, erityisesti vanhalle lumelle ja tykkilumelle.

79,90 €
Väri
Keltainen
Pinkki
Sininen
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

PURE RACE nestemäiset luistovoiteet voidaan prosessoida pulverimaisten raaka-aineiden kanssa ja siten valmistaa korkean suorituskyvyn luistovoiteita kilpahiihtoon. Korkealuokkaiset vaharaaka-aineet, sinkki stearaatti ja silikonivaha takaavat hyvän toiminnan ja kulutuskestävyyden kaikissa sääolosuhteissa, erityisesti vanhalle lumelle ja tykkilumelle.

Parhaimmillaan käytettynä nestemäisen pohjavoiteen kanssa.

RACE WET--luisto toimii vesikeleistä kosteisiin

nollakeleihin, +10°C/-1°C

RACE MID-luisto toimii kostealla alustalla, +2°C/-4°C

RACE COLD-luisto toimii kylmällä kelillä, -2°C/-20°C

RACE LDR-luisto toimii laajalla kelialueella ja

 

vaihtelevassa kelissä, +5°C/-10°C

 

Vauhdin PURE mallisto on kokonaan fluorivapaa suksivoide- ja hoitotuotemallisto, joka kattaa tuotekategoriat aina kilpahiihtäjän vaatimustasoon asti.

Tuotenumero
PR80

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vauhti

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.