Sisältöön

Vauhti Vauhti GT Tervapitosarja Vauhti Vauhti GT Tervapitosarja Vauhti Vauhti GT Tervapitosarja Vauhti Vauhti GT Tervapitosarja
Vauhti Vauhti GT Tervapitosarja
Vauhti Vauhti GT Tervapitosarja
Vauhti Vauhti GT Tervapitosarja
Vauhti Vauhti GT Tervapitosarja

Vauhti GT Tervapitosarja -pitovoide

GT tervapitovoide 45 g pakkauskoko.

8.50 €
Väri
Oranssi
Pinkki
Punainen
Vihreä
Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

GT tervapitovoide 45 g pakkauskoko.

  • Carrot = Oranssi, kelialue -1/-6°c. Kuntohiihtäjän yleispitovoide leudoille pakkaskeleille. Helposti levittyvä ja hyvin kulutusta kestävä pitovoide toimii erittäin laajalla kelialueella. Jos latu on kova ja lumi muutaman päivän vanhaa hyvä käyttöalue on -1° aina -12 asteeseen saakka.
  • Red = Punainen, Kelialue: +1/-1°C. Toimii uudella lumella pakkaukseen merkityllä kelialueella. Jos lumi on vanhaa tai karkeaa ja latu paljon hiihdetty, kelialue jatkuu noin -3 asteeseen.
  • Pink = Pinkki, 0/-4°C. Optimaalinen lämpötila-alue GT punaisen ja GT porkkanan (oranssi) välissä. Erityisesti uudelle lumelle, mutta myös liisterivoiteiden pinnoitteena sekalumella.
  • Green = Vihreä, Kelialue +1/-1°C. Pakkaskelien yleis tervapitovoide kaikille lumilaaduille.

Tervapitovoiteiden yhtenä raaka-aineena käytetään suomalaisesta männystä valmistettua hautatervaa. Terva antaa voiteelle miellyttävän tuoksun lisäksi myös laajan toiminta-alueen ja helpommat voiteluominaisuudet. Tervapidot ovat erityisen sopivia kuntoilijoille, joskin niiden ominaisuudet riittävät hyvin myös vaativammillekin kilpahiihtäjille.

Tuotenumero
GT

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vauhti

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.