Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINAery Tau Mid F GTX -vaelluskengät

Kevyet MId vartiset välikausikengät. Vedenpitävät ja hengittävät. Täydelliset leikkeihin ja ulkoiluun

99.90 €
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Punainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pienten jalat ovat toiminnassa koko päivän – Aery Tau Mid F GTX on suunniteltu alusta alkaen auttamaan nuoria jalkoja vastaamaan päivän haasteisiin ja tarjoamaan pehmeää, pitkäkestoista mukavuutta. Pehmeän, hankausta kestävän päällisen alla kätkeytyy vedenpitävä ja erittäin hengittävä GORE-TEX-kalvo, joka pitää nuoren jalat kuivina märissä olosuhteissa. GORE-TEX-kalvo on OEKO-TEX 100 -standardi ja Bluesign®-sertifioitu. Pohjassa paksu, mutta kevyt EVA-välipohja auttaa tarjoamaan erinomaisen iskunvaimennuksen, kun taas kulutusta kestävä kumipohja takaa erinomaisen pidon. Parhaan jalan mukavuuden takaamiseksi valittiin pehmeä ja hengittävä tekstiilipäällinen, joka on varustettu vahvikkeilla kärjessä sekä sivuilla kestävyyden parantamiseksi. Yhtä käytännöllinen kuin mukava ja urheilullinen Aery Tau Mid F GTX sisältää myös elastiset nauhat sekä helposti säädettävän tarrakiinnityksen helpottamaan lapsesi pukeutumista ja riisumista.

  • Vedenpitävä ja hengittävä GORE TEX
  • Kevyt, hyvin vaimennettu
  • Helppo pukea ja riisua tarrakiinnityksen ansiosta.
  • Vahvistettu kärki ja sivut
  • Pitävä pohja
  • Konepestävä 30 asteessa

Tuotenumero
3-52760

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vaelluskengät, Viking

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Läpinäkyvämpi tuotantoketju

Valikoimamme tuote, jonka tuotantoketjun tai jonkin sen osa-alueen osalta läpinäkyvyyttä on parannettu. Esimerkiksi tuotteen valmistusmateriaalin, kuten untuvan, eettisyyden tai ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi sen hankintaprosessi on sertifioitu ja jäljitettävissä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

GORE-TEX® Extended Comfort

Jalkineet joissa on GORE-TEX® Extended Comfort teknologia ovat suunniteltu niin sisä- ja ulkokäyttöön. Kengät on suunniteltu käytettäväksi lauhkeisiin ja lämpimiin oloihin. GORE-TEX® Extended Comfort jalkineet tarjoavat pitkäkestoista vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä pitäen jalkasi kuivana kaikissa sääoloissa. 

Vegaaninen

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä raaka-aineita

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.