Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Oppsal Low GTX R BOA -matalavartiset tennarit

Viking Oppsal Low GTX R BOA - Nuorelle kevyet, vedenpitävät kengät vapaa-aikaan sekä kouluun.

109,00 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kasvavat jalat rakastavat raikasta ilmaa, minkä vuoksi Oppsal Low GTX R BOA on suunniteltu antamaan lapsesi varpaille tilaa hengittää. Kenkä on päivitetty heijastavilla yksityiskohdilla sekä 60 % tässä kengässä käytetyistä materiaaleista on kierrätettyä. Pohjoismainen lesti, tilavalla varvastilalla, jonka ansiosta varpaat leviävät luonnollisesti ja mukavasti. Hengittävyys ei lopu tähän, vedenpitävä ja erittäin hengittävä GORE-TEX-kalvo varmistaa myös mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa. BOA naihoitus tekee pukemisesta vaivatonta ja nopeaa. Lopuksi kevyt tekstiilipäällinen - vahvistettu vahvikkeilla - sekä ultrakevyt EVA-välipohja lisäävät mukavuutta ja keveyttä joka askeleelle!

  • Vedenpitävä ja hengittävä GORE TEX kalvo
  • Kevyet
  • Vaimentava EVA välipohja
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Tilava pohjoismainen lesti
  • Irroitettava pohjallinen
  • Vahvistettu kärki ja kanta
  • BOA nauhoitus, nopeaa ja vaivatonta
  • Pitävä kuminen ulkopohja

Tuotenumero
3-51105

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tennarit, Viking

Teknologiat

GORE-TEX® Extended Comfort

Jalkineet joissa on GORE-TEX® Extended Comfort teknologia ovat suunniteltu niin sisä- ja ulkokäyttöön. Kengät on suunniteltu käytettäväksi lauhkeisiin ja lämpimiin oloihin. GORE-TEX® Extended Comfort jalkineet tarjoavat pitkäkestoista vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä pitäen jalkasi kuivana kaikissa sääoloissa. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.