Sisältöön

Play High GTX R Warm -varsikengät

Talvi, kylmä ja lumi – Play High GTX R Warm on lasten talvikengät, jotka on luotu pitämään hauskaa kaikkina talvipäivinä. Vedenpitävä, tuulen pitävä sekä hengittävä GORE TEX. Heijastavat yksityiskohdat sekä lämmin vuori takaa leikkien jatkumisen kaikissa olosuhteissa. 

69,90 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 105,00 €
30pv alin hinta: 69,90 € Lisätietoa
Väri
Violetti
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Talvi, kylmä ja lumi – Play High GTX R Warm on lasten talvikengät, jotka on luotu pitämään hauskaa kaikkina talvipäivinä. Kestävässä ja lämpimässä saappaassa on puolipitkä varsi, joka tarjoaa pienille jaloille runsaasti suojaa ja tukea. Siinä on myös heijastavia yksityiskohtia kaikkialla parhaan näkyvyyden varmistamiseksi pimeässä. GORE-TEX-kalvo on 100-prosenttisesti vedenpitävä ja erittäin hengittävä korkealle aktiivisuustasolle.Lämmin sisävuori estää varpaiden jäähtymisen, ja kaksi tarranauhaa takaavat helpon pukemisen sekä riisumisen. Parhaan pidon saavuttamiseksi lumisilla, märillä tai kuivilla pinnoilla Playssa on Vikingin luonnonkumipohjat, joissa on pitävä kuvio. Kuten nimestä voi päätellä, Play High GTX R Warm pitää lapset onnellisina ulkona, kylmässä, sohjossa tai lumessa . Kengän voi pestä 30 asteessa. Emme suosittele huuhteluaineen käyttöä.

  • GORE TEX, täysin vedenpitävä, tuulenpitävä sekä hengittävä
  • Lämmin vuori pitää jalat lämpöisinä
  • Helppo pukea sekä riisua tarrakiinnityksen ansiosta
  • Heijastavat yksityiskohdat auttavat näkymään hämärässä
  • Pitävä pohja 
  • Kestävä, vahvistetu kärki ja kanta.

Tuotenumero
3-87025

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Viking

Teknologiat

GORE-TEX® Insulated Comfort

Jalkineet GORE-TEX® Insulated Comfort teknologialla on suunniteltu käytettäväksi sateella, lumessa ja kylmissä oloissa. Niissä yhdistyy pitkäkestoinen vedenpitävyys ja optimoitu hengittävyys hyvällä lämmöneristyksellä. Ne soveltuvat erittäin monipuoliseen harrastamiseen pitäen veden ja lumen ulkopuolella päästäen jaloiltasi hien ja kosteuden haihtumaan. GORE-TEX® kalvon alla oleva lämpöä eristävä kerros pitää jalkasi myös lämpiminä kylmissäkin oloissa.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.