Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetUltra 2.0 -saappaat

Ultra 2.0 Jr. Thermo saapas  kylmiin olosuhteisiin. Täysin vedenpitävä. Kevyt ja notkea. Tilava pohjoismainen lesti. Pitävä pohja. Lämmin -30 asteeseen

8 % alennusta 59.90 €
54.90 €
Väri
Musta
Violetti
Punainen
Punainen
Keltainen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Moderni klassikko - Ultra on upean näköinen, virtaviivainen talvisaapas lapsille, joka on valmistettu korkean teknologian PU -materiaalista, joka pitää jalat lämpiminä kylmästä huolimatta. Nopea pukea ja ottaa pois sekä helppo puhdistaa, Ultra on valmistettu joustavasta polyuretaanista nimeltä Elastopan®, joka on 100-prosenttisesti PVC-vapaa ja sisältää miljoonia pieniä ilmakuplia. Tämä tekee siitä 40 prosenttia kevyemmän kuin PVC tai kumi ja tarjoaa 2,5 kertaa enemmän eristystä kuin tavalliset PU -saappaat. Yhdistettynä ylelliseen villaseosvuoreen, Ultra pitää jalat lämpiminä -30 ° C asti. Viking jalkineiden pohjoismainen tilava lesti: lisätilaa varpaille ja pitäen jalan miellyttävänä läpi päivän. Paksu PU -pohja, jossa on suuret uurteet ja pitää kaikissa olosuhteissa. Ainutlaatuinen talvikenkä, jota rakastavat sekä lapset että vanhemmat.

  • Vedenpitävä
  • Villasekoitevuori
  • Elastopan PU materiaali (BASF)
  • Kärkivahvistus
  • Helppo pukea ja riisua
  • PVC vapaa
  • Lämmin -30 asteeseen

Tuotenumero
5-25100

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Viking

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.