Sisältöön

Völkl FLAIR 75 + VMOTION GW LADY
Völkl FLAIR 75 + VMOTION GW LADY

FLAIR 75 + VMOTION GW LADY -naisten laskettelusukset

Völkl Flair 75 on 75 mm leveä rinnesuksi naisille, jotka haluavat kehittyä laskijana seuraavalle tasolle. Täyspuuydin yhdistettynä metallin kanssa.

499,00 €
30 päivän alin hinta: 499,00 €
Hinta alunperin: 650,00 €
Sukset + siteet
Vastuullinen valinta
Väri
Musta
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Völkl Flair 75 on 75 mm leveä rinnesuksi naisille, jotka haluavat kehittyä laskijana seuraavalle tasolle. Täyspuuydin yhdistettynä metallin kanssa, luo suksen, joka on kiertojäykkä mutta kevyt. Tip&Tail Rocker-rakenne helpottaa käännösten aloittamista, sekä tekee suksesta leikkisän. Tämä suksi mukautuu hienosti erilaisiin rinneolosuhteisiin. Suksessa esiasennettu Marker vMotion3 plate ja Marker vMotion 10 Gripwalk-side.

MADE IN GERMANY

 

SIDE: Marker vMotion 10 GW

MUOTO: Tip&Tail Rocker

YDIN: Woodcore Light

POHJA: P-TEX 2100

 

 

Laskutyyli:On-Piste
Siteet asennettuna:kyllä

Tuotenumero
FLAIR 75+VMOTION 1

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Völkl

Vastuullinen valinta

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.