Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Völkl REVOLT 81 Völkl REVOLT 81 Völkl REVOLT 81 Völkl REVOLT 81
Völkl REVOLT 81
Völkl REVOLT 81
Völkl REVOLT 81
Völkl REVOLT 81

REVOLT 81 -twintip sukset

Revolt 81 on täydellinen suksi freestyle lasku-uraansa aloittelevalle parkkilaskijalle. Suksessa oleva täyspuuydin tekee suksesta kevyen ja helpon hallita laskiessa.

249,00 €
Normaalihinta: 360,00 €
30pv alin hinta: 249,00 € Lisätietoa
Väri
Sininen
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Revolt 81 on täydellinen freestyle suksi uraansa aloittelevalle parkkilaskijalle. Suksessa oleva täyspuuydin tekee suksesta kevyen ja helpon hallita laskiessa. Suksi on Full Camber, jonka avulla suksi on erittäin helppo laskea myös rinteessä. Tämä on loistava yleissuksi nuorelle laskijalle.Freestyle-suksissa suosittelemme suksen pituudeksi laskijan omaa pituutta, näin suksi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. 

Siteet tilattava erikseen.

Ominaisuudet:

Suksen pituus: 148cm, 158cm, 168cm ja 178cm

Paino (ilman sidettä): 1650g (168cm)

Muoto: Full CamberYdin: Multilayer Wood Core (haapa ja vaahtera)Pohja: DS F7501

Siteet asennettuna:ei

Tuotenumero
V2310162

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Völkl

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.