Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Völkl REVOLT 86 CROWN Völkl REVOLT 86 CROWN Völkl REVOLT 86 CROWN Völkl REVOLT 86 CROWN
Völkl REVOLT 86 CROWN
Völkl REVOLT 86 CROWN
Völkl REVOLT 86 CROWN
Völkl REVOLT 86 CROWN

REVOLT 86 CROWN -twintip sukset

Revolt 86 Crown on täyspuuydin freestyle-suksi hiilikuitu stringeillä. Suksi on Tip&Tail Rocker, jossa siteen alla camber tuomassa vakautta ja kontrollia.

299,00 €
Normaalihinta: 400,00 €
30pv alin hinta: 299,00 € Lisätietoa
Väri
Keltainen
Koko

Laskettelusuksien valintaopas

kg
mm

Mihin tietoja tarvitaan?

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Revolt 86 Crown on täyspuuydin freestyle-suksi hiilikuitu stringeillä, jotka tuovat lisää poppia hyppyihin. Suksi on Tip&Tail Rocker, jossa siteen alla camber tuomassa vakautta ja kontrollia. Kärjen ja kannan butter zonet tekevät suksesta hauskan jibbailuun. Keskileveydeltään suksi on 86 mm, joka tekee suksesta erittäin laskettavan niin rinteessä kuin parkissakin. 

Freestyle-suksissa suosittelemme suksen pituudeksi laskijan omaa pituutta, näin suksi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Made in Germany.

Ominaisuudet:

Suksen pituus: 148cm, 156cm, 164cm, 172cm ja 180cm

Paino (ilman sidettä): 1660g (164cm)

Muoto: Tip&Tail RockerYdin: Multilayer Wood Core (pyökki ja poppeli)Pohja: P-TEX 3000

Tuotenumero
V2310161

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Völkl

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.