Sisältöön

Alpha One Yth Combo jk-kypärä

Alpha One Youth combo kypärä on suunniteltu erityisesti junioripelaajille, suojaus edellä mukavuutta unohtamatta.

94,90 €
30 päivän alin hinta: 94,90 €
Hinta alunperin: 99,90 €
Väri
Musta
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Äärimmäinen suojaus, loistava istuvuus ja matalaprofiilinen design, suunniteltu erityisesti junior pelaajia ajatellen. Yksiosainen tiheärakenteinen True One Youth Shell -muovikuori ja EPP pehmusteet tarjoavat vahvan, kevytrakenteisen suojan joka on suunniteltu nuorten päänkoolle optimaaliseksi. Kypärä saadaan säädettyä juuri päähän sopivaksi helposti takaa löytyvällä kiertosäätimellä. Hyvin istuva kypärä on mukavampi päässä ja suojaa paremmin iskuilta. Ristikko on säädettävissä junioripelaajan leukaan sopivaksi 10 mm säätövaralla.

Youth kypärän koko 47-55 cm. Väreinä musta ja pinkki.

Tuotenumero
AOYC9

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Warrior

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.