Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätCovert QR5 Pro JR jääkiekkohanskat

Viidennen sukupolven Covert QR5 Pro hanskat ammattikäyttöön! 

149,00 €
Alin hinta: 149,00 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 189,00 €
Väri
Musta
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Covert QR5 Pro hanskoissa on kokonaan uusittu Covert Taper Fit 2.0 -istuvuus ja tuntuma. Hanska myötäilee ja taipuu luonnollisesti kädessäsi ja istuvuus suorastaan halaa rannetta ja kättäsi, kuin hanska olisi osa sinua. Optimaalinen kontrolli tilanteissa sekä erinomainen liikkuvuus ja suojaavuus.

AxyFlex Cuff -mansetti takaa erinomaisen ranteen liikkuvuuden mailankäsittelyssä sekä laukaistaessa, mahdollistaen samalla täyden suojan iskuilta. Käden ja sormien liikkuvuutta ja näppäryyttä taas on vahvistettu ja mahdollistettu AxyFlex thumb -vaahtoverkkotyynyillä.

Liikkeeseen reagoivat Lycra-vahvikkeet, AxyFlex -peukalo sekä anatomisesti joustava kämmen antavat Covert -hanskoille huomattavan rennon ja pelivalmiin Buttersoft Feel -tunteen jo heti hyllystä testattuna.

Edistyksellinen ja erittäin kevyt Exo + Foam -suojaus yhdistettynä iskuilta suojaavilla ja vaimentavilla sisäosilla tarjoaa hanskoihin luokkansa parhaan suojan.

Smartpalm+ with Clarino HAR -kämmen yhdistyy muun hanskan kanssa kokonaisuudeksi, tarjoten loistavan tuntuman sekä kestävyyttä tärkeimmille alueille. Clarino HAR hidastaa kämmenen kulumista muuttamatta tuntumaa.

Wartech FNC Liner – Powered with Polygiene. Sisävuori, joka pitää kädet kuivana, viileänä ja hajuttomana pidempään.

Tuotenumero
QR5PROGJ2

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Warrior

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.