Sisältöön
FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät! FLASH SALE! -20% kaikki Salomon-kengät!

FLASH SALE KÄYNNISSÄ NYT!

Flash Sale alkoi Intersportin verkkokaupassa! Tarjoamme nyt -20% lisäalennuksen Salomon-kengistä 24.9. klo 23.59 asti – alennuksen saat myös tarjoushinnoista! Nyt kannahtaa siis kiirehtiä tekemään huikeimmat löydöt syksyn ulkoiluun. Lisäalennuksen saat verkkokaupassa Plussa-kortilla sekä syöttämällä ostoskorissa koodin: FLASH20

KATSO FLASH SALE -TARJOUKSET

Alennus on voimassa 24.9. asti Intersport-kaupoissa ja verkossa. Alennus ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuBlade Feel Comp 26 -tennismaila

Juniorille jokaa hakee seuraavaa mailaa alumiinimailasta. Mailan materiaali sekoitus alumiinia ja komposiittia.

59,90 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Juniorin tennismaila. Juniorille jokaa hakee seuraavaa mailaa alumiinimailasta. Mailan materiaali sekoitus alumiinia ja komposiittia. Komposiitti antaa pelaajalle lyöntiin hyvän tuntuman. Blade mailaperheen design.

26" - sopii hyvin 11-12 -vuotiaille

  • Paino: 250g
  • Kehäkoko: 100"2
  • Pituus: 26"
  • Jännitys: 16x19

Tuotenumero
WR125210U

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Wilson

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.