Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETBlaze S3700 -sulkapallomaila

Aktiiviharrastajan sulkapallomaila

79.90 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Wilson Blaze S3700 -sulkapallomaila on aktiiviharrastajan valinta. Kärkipainoinen ja erittäin kevyt maila tekee mailasta sekä voimaatuottavan että helpon liikuteltavan. Super kick shaft -teknologia antaa lisäpotkua lyöntiin. Kevyt ja nopea maila sopii kaksin- sekä nelinpelin vaatimukset tarvitsevalle pelurille.

  • Paino: 70g
  • Tasapaino: Super HH
  • Jäykkyys: Flexible
  • Pituus: 675mm

Tuotenumero
WR062610H4

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Wilson

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.