Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETRecon PX5000 TWS -sulkapallomaila

Wilson Recon PX5000 TWS -sulkapallomaila on aktiiviharrastajan valinta.

99.90 €
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Wilson Recon PX5000 TWS -sulkapallomaila on aktiiviharrastajan valinta. Harrastelijan tasapainoinen maila hieman jäykemmällä varrella, joka antaa tuntumaa ja tarkkuutta omaan peliin. Nopea ja kiertojäykkä maila sopii kaksin- sekä nelinpelin vaatimukset tarvitsevalle pelurille. Kehän TWS -teknologia tasapainottaa kehän antaen lisää voimantuottoa ja tasapainoa mailaan. 

  • Paino: 80g
  • Tasapaino: Even
  • Jäykkyys: Medium
  • Pituus: 675mm

Tuotenumero
WR039610F4

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Wilson

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.