Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Roland Garros Triumph -tennismaila

Harrastelijan tennismaila. Isompi kehäkoko helpottaa osumaa ja kärkipainoisuus lisää voimantuottoa. Roland Garros design.

79,90 €
Alin hinta: 79,90 € Lisätietoa
Hinta alunperin: 89,90 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Harrastelijan tennismaila. Isompi kehäkoko helpottaa osumaa ja kärkipainoisuus lisää voimantuottoa. Roland Garros design.

  • Paino: 284g
  • Kehäkoko: 105"2
  • Pituus: 27"
  • Tasapaino: 32,5cm
  • Jännitys: 16x19
  • Materiaali hiilikuitu/alumiini

Tuotenumero
WR127110U

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Wilson

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.