Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetTriniti -tennispallo

Wilson Triniti. Parempi pallo planeetallemme. 4 pallon tuubi.

9.90 €
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Wilson Triniti. Parempi pallo planeetallemme. 4 pallon tuubi.

Wilson Triniti on ensimmäinen tennispallo, jonka ydin on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Se on suorityskykyinen pallo, joka sopii niin amatöörien kuin ammattilaisten peleihin.

Ympäristöystävällisen pallon ydin on huipputeknistä materiaalia ja kestävä pintahuopa on toteutettu siten, että pallojen väliset laatuerot ovat minimaaliset. Trinitin pakkaus on valmistettu kierrätyskartongista ja sen voi kierrättää pahvien kanssa.

Triniti-tennispallo muodostuu kahdesta teknisestä osasta. Ensimmäinen on pallon ydin, joka on valmistettu perinteistä ydintä kevyemmästä plastomeerista. Se mahdollistaa ytimeen paksummat seinämät, joka tekee pallosta kestävän ja johdonmukaisen. Triniti säilyttää eloisuuden perinteisiin palloihin verrattuna jopa neljä kertaa pidempään. Toinen osa on Wilsonin STR-huopa, joka on 50% joustavampaa kuin perinteisesti tennispalloissa käytettävä huopa. Huopa kiertyy napakammin ytimen ympärille, joten se joustaa myös tasaisemmin, antaen paremman pallokontrollin.

Tuotenumero
WRT115200

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Wilson

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.