Sisältöön

Zeropoint Athletic Tights W Zeropoint Athletic Tights W Zeropoint Athletic Tights W Zeropoint Athletic Tights W Zeropoint Athletic Tights W Zeropoint Athletic Tights W
Zeropoint Athletic Tights W
Zeropoint Athletic Tights W
Zeropoint Athletic Tights W
Zeropoint Athletic Tights W
Zeropoint Athletic Tights W
Zeropoint Athletic Tights W

Athletic Tights W -naisten pitkät trikoot

Naisten kompressiotrikoot tehokkaaseen treeniin, urheiluun ja palautumiseen. Keskivahva kompressiotaso.

40,00 €
Hinta verkossa
Normaalihinta: 89,90 €
30pv alin hinta: 40,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Sininen
Pinkki
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten kompressiotrikoot tehokkaaseen treeniin, urheiluun ja palautumiseen. Keskivahva kompressiotaso.

Trikoot soveltuvat kaikkeen urheiluun ja aktiviteetteihin, saat enemmän irti treenistä ja palaudut nopeammin. Kompressio auttaa sinua treenaamaan tehokkaammin tukien lihaksiasi.

Hyvä leikkaus takaa, että housut istuvat jalkaasi täydellisesti ja ovat mukavat päällä. Vyötärön tiukkuutta on helppo säätää kiristysnarujen avulla. Käytä urheilusuorituksen aikana ja palautuessa, jotta saat kaiken irti treenistäsi.

  • anatomisesti muotoiltu
  • 76% kierrätetty polyamidi (Econyl) 22% elastaani
  • 100% kierrätetty Econyl materiaali
  • tiheä materiaali (ei näy läpi)
  • Keskivahva kompressio
  • Nopeasti kuivuva
  • Heijastava yksityiskohdat

 

Tuotenumero
WATT18

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Trikoot, Zeropoint

Teknologiat

Kompressio

Kompression tuottama kevyt paine tukee lihasta, parantaa verenkiertoa ja lymfa-järjestelmän toimintaa suorituksen aikana. Paine kuljettaa lihakseen enemmän happea parantaen sen toimintakykyä. Kompressio myös vähentää turvotusta ja ehkäisee rasitusvammojen syntyä. Lisäksi kompressio nopeuttaa urheilusuorituksen jälkeistä palautumista, minkä ansiosta olet nopeammin valmis uuteen suoritukseen. Kompressiotuotteet myös vähentävät lihasjännitystä, väsymystä ja painavuuden tunnetta ennen ja jälkeen urheilusuorituksen. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.