Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Zeropoint Eco Medium Compression Socks Ux
Zeropoint Eco Medium Compression Socks Ux

Eco Medium Compression Socks Ux -kompressiosukat

Merestä kerätystä jätteestä valmistetut äärimmäisen kestävät tuki/kompressiosukat. Estää jalkoja turpoamasta seistessä ja matkustaessa.

34,00 €
Hinta verkossa
30 päivän alin hinta: 34,00 €
Hinta alunperin: 49,90 €
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Eco Medium on ekologinen keskitason kompressiosukka, joka on suunniteltu kokopäiväiseen käyttöön. Merestä kerätystä jätteestä valmistetut äärimmäisen kestävät keskitason kompressio-/tukisukat. Estää jalkoja turpoamasta seistessä ja matkustaessa.

Zeropoint Eco Medium on kompressio-/tukisukat, jotka ovat erinomainen vaihtoehto kevyen liikunnan lisäksi työhyvinvointiin, päivittäiseen käyttöön ja matkustamiseen lentäen eli ns. lentosukka. Sukat ovat kevyet, erittäin joustavat ja pitävät jalkasi virkeinä etenkin seisomatyössä. Kantapäissä ja varpaiden kohdalla on paksumpi kudos, joka tukee jalkaa ja tekee seisomisesta miellyttävää.

  • Nopeuttaa rasituksesta palautumista
  • Vähentää matkustamisen aiheuttamaa turvotusta
  • Estää suonikohjuja ja väsymyksen tunnetta
  • Vähentää rasitusvammojen riskiä
  • Jalat jaksavat pidempään istuma- ja seisomatyössä
  • Antibakteerinen
  • Lämpöä tasaava
  • Kosteutta poistava
  • Anatominen istuvuus
  • Pehmeä ja vahvennettu kanta ja kärki

Materiaalit: 74% ECONYLⓇYarn / 13% LycraⓇSport / 13% PA

Näissä sukissa  on korkein mahdollinen Oeko-Tex -standardi, joten ne ovat 100% vapaat haitallisista aineista.

Tuotenumero
PECS19BLK

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, Zeropoint

Vastuullinen valinta

Ympäristöystävällisempi valmistusprosessi

Valikoimamme tuote, jonka valmistusprosessin yhdessä tai useammassa vaiheessa on huomioitu ympäristövaikutukset. Esimerkkeinä tuotteen värjäysprosessi on voitu toteuttaa tavalla, joka kuluttaa vähemmän kemikaaleja, tuotteen viimeistyksiin on voitu käyttää ympäristöystävällisempiä viimeistysaineita ja tuotteen valmistusprosessissa muutoin käytettävien kemikaalien, veden tai energian käyttöä on vähennetty.

Valmistettu Euroopassa

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan valmistettu jossakin Euroopan maassa ja siten sen kuljetus tehtaalta varastoomme kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Valmistettu kierrätetystä materiaalista

Valikoimamme tuote, joka on kokonaan tai osittain valmistettu kierrätetystä materiaalista, kuten muovipulloista valmistetusta kierrätyspolyesteristä tai merestä kerätyistä kalaverkoista valmistetusta kierrätetystä polyamidista. Kierrätettyä materiaalia valmistetaan myös esimerkiksi tuotannon ylijäämäkankaista sekä käytetyistä kahvinpuruista. Käyttämällä kierrätettyjä materiaaleja raaka-aineet saadaan uudestaan kiertoon sen sijaan, että ne olisivat päätyneet jätteeksi.

Teknologiat

Kompressio

Kompression tuottama kevyt paine tukee lihasta, parantaa verenkiertoa ja lymfa-järjestelmän toimintaa suorituksen aikana. Paine kuljettaa lihakseen enemmän happea parantaen sen toimintakykyä. Kompressio myös vähentää turvotusta ja ehkäisee rasitusvammojen syntyä. Lisäksi kompressio nopeuttaa urheilusuorituksen jälkeistä palautumista, minkä ansiosta olet nopeammin valmis uuteen suoritukseen. Kompressiotuotteet myös vähentävät lihasjännitystä, väsymystä ja painavuuden tunnetta ennen ja jälkeen urheilusuorituksen. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.