Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla nyt huippumerkkien tasarahalöytöjä alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

KATSO TASARAHALÖYDÖT

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaZeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve
Zeropoint Intense 2.0 Arm Sleeve

Intense 2.0 Arm Sleeve -irtohiha

Hyvin istuvat irtohihat parantavat verenkiertoa treenin aikana.

23,00 €
Hinta verkossa
30 päivän alin hinta: 23,00 €
Hinta alunperin: 34,90 €
Last Chance
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Hyvin istuvat irtohihat parantavat verenkiertoa treenin aikana. Kompressiohihan asteittainen kompressio antaa enemmän happea ja energiaa käsivarsillesi, sekä nopeuttaa lymfajärjestelmän toimintaa.

Kompressiohihoissa yhdistyvät huipputekniset ominaisuudet, korkealaatuiset materiaalit, täsmällisesti kohdistetut yksityiskohdat sekä optimoitu, 20-30mmhg, kompressio.

Hiha on suunniteltu urheiluun ja palautumiseen. Sen lisäksi että hihat parantavat verenkiertoa ja imusuoniston toimintaa, ne nopeuttavat palautumista ja auttavat ehkäisemään ja hoitamaan urheiluvammoja.

Hihat myös suojaavat käsivarsiasi intensiivisissä ja fyysisesti vaativissa lajeissa kuten koripallo ja muut joukkuepelit tai triathlon. Arms Sleeves -hihat auttavat myös säilyttämään kehon lämpötilan oikeana muuttuvissa sääolosuhteissa.

Materiaali: 75% nailon ja 25% lycra

  • Estää käsivarsien lihasten kipeytymistä
  • Nopeuttaa lihasten palautumista suorituksen aikana
  • Vähentää kramppeja, loukkaantumisriskiä ja rasitusta
  • Tehostaa käsivarsien lämmittelyä ennen suoritusta
  • Suojaa käsivarsia nirhaumilta
  • Kosteutta poistava
  • Mukava resori ylhäällä
  • Anatominen istuvuus

Tuotenumero
CA2017000

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Asusteet, Zeropoint

Teknologiat

Kompressio

Kompression tuottama kevyt paine tukee lihasta, parantaa verenkiertoa ja lymfa-järjestelmän toimintaa suorituksen aikana. Paine kuljettaa lihakseen enemmän happea parantaen sen toimintakykyä. Kompressio myös vähentää turvotusta ja ehkäisee rasitusvammojen syntyä. Lisäksi kompressio nopeuttaa urheilusuorituksen jälkeistä palautumista, minkä ansiosta olet nopeammin valmis uuteen suoritukseen. Kompressiotuotteet myös vähentävät lihasjännitystä, väsymystä ja painavuuden tunnetta ennen ja jälkeen urheilusuorituksen. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.