Sisältöön

Zeropoint Merino Wool Travel Compression Sock M Zeropoint Merino Wool Travel Compression Sock M
Zeropoint Merino Wool Travel Compression Sock M
Zeropoint Merino Wool Travel Compression Sock M

Merino Wool Travel Compression Sock M -miesten kompressiosukat

Miesten merinovillaiset kompressiosukat keskitason kompressiolla treeniä ennen, treenin aikana ja treenin jälkeen käytettäväksi vähentämään turvotusta ja tukemaan jalkoja.

44.90 €
Väri
Musta
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten merinovillaiset kompressiosukat keskitason kompressiolla treeniä ennen, treenin aikana ja treenin jälkeen käytettäväksi vähentämään turvotusta ja tukemaan jalkoja.

Merinovillaiset kompressiosukat pitkäaikaiseen käyttöön. Sukat pitävät jalkasi lämpimänä kylmässä ja viileänä lämpimässä. Optimaalinen lämmön säätely ja tasapaino sekä hajua vähentävä materiaali. Sukat ovat tehty 50 % Merinovillasta keskitason kompressiolla tehden niistä täydellisen sukan kaikenlaiseen liikuntaan sekä vapaa-aikaan, työhön, matkustamiseen ja vammasta toipumiseen.

  • Kompressiotaso: keskitaso, 15-20 mmHg
  • Materiaali: 50 % merinovilla, 25 % nylon ja 25 % lycra

Merinovillan hyödyt:

Merinovilla on aktiivinen kuitu joka reagoi kropan lämpötilan muutoksiin. Merinovilla ihoa vasten varmistaa että pysyt lämpimänä kylmässä ja viileänä lämpimällä kelillä. Materiaali haihduttaa kosteuden iholta pois ja auttaa säätelemään kropan lämpötilaa.

Merinovillassa on luonnollista elastisuutta, joten sukat joustavat kropan mukana tehden sukasta täydellisen treenikaverin.

Pesuohjeet:

  • Hellävarainen konepesu joka käytön jälkeen lämpimällä vedellä.
  • Käännä tuote nurinpäin ja pese pesupussissa.
  • Ei silitystä, valkaisua eikä kuivapesua.

Tuotenumero
MWT20-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sukat, Zeropoint

Teknologiat

Kompressio

Kompression tuottama kevyt paine tukee lihasta, parantaa verenkiertoa ja lymfa-järjestelmän toimintaa suorituksen aikana. Paine kuljettaa lihakseen enemmän happea parantaen sen toimintakykyä. Kompressio myös vähentää turvotusta ja ehkäisee rasitusvammojen syntyä. Lisäksi kompressio nopeuttaa urheilusuorituksen jälkeistä palautumista, minkä ansiosta olet nopeammin valmis uuteen suoritukseen. Kompressiotuotteet myös vähentävät lihasjännitystä, väsymystä ja painavuuden tunnetta ennen ja jälkeen urheilusuorituksen. 

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.