Sisältöön

Parkatakki

Sana parkatakki juontaa juurensa inuiittien kielestä. Parkatakilla viitataan nykyään yleensä puolipitkään takkiin, jossa on kiristettävä vyötärö ja huppu, joka on varustettu karvareunuksella. Naisten parkatakkeja on eri paksuisia, eli ne eivät ole välttämättä aina kovimmille pakkasille toimivia talvitakkeja. Kannattaa siis takin ulkonäön lisäksi pohtia omaa käyttötarkoitusta, sillä mikäli takissa on tarkoitus ulkoilla pidempiä pätkiä hyvin kylmässä lämpötilassa, kannattaa hankkia paksu untuvatäytteinen parkatakki. Se päälläsi pysyt lämpimänä lähes säässä kuin säässä.

Parkatakit ovat tyylikkäitä takkeja, joissa takapuoli ja reidet pysyvät lämpiminä ja joiden hupun voit nostaa pään ja kasvojen suojaksi tuulella ja sateella. Naisten parkatakkeja on valikoimassamme lukuisissa väreissä, joten etsit sitten punaista tai valkoista parkatakkia, kannattaa tutustua valikoimaamme. Myös brändejä parkatakkien takana on lukuisia. Löydät parkatakkeja esimerkiksi Peak Performancen ja Helly Hansenin valikoimista.

Mikäli etsit naisten parkatakin sijaan mitä hyvänsä lämmintä takkia, kannattaa tutustua talvitakkeihin, joista löydät useamman mallisia takkeja laajasta valikoimasta. Kun oikea naisten takki on löytynyt, on aika tutustua housuihin ja talvikenkiin. Kaiken ollessa valmiina voit vain keskittyä nauttimaan syksystä ja talvesta lämpimät vaatteet sekä jalkineet ylläsi!

Paljonko naisten parkatakit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten parkatakit -kategorian tuotteet saat hintaan 109.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 300.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten parkatakit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Didriksons Ada Parka W - naisten parkatakki, Kari Traa Tesdal Parka - naisten parkatakki ja Halti Linjat Puffer Parka W - naisten parkatakki sekä suosituin merkki on Didriksons.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten parkatakit

4.59/5

Perustuu 68 arvosteluun