Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINPUHDAS ITÄMERI

Speedo ja Intersport osallistuvat yhdessä meille kaikille rakkaan Itämeren suojeluun. Itämeren suurimpana uhkana on rehevöityminen, jonka voi huomata lähes jokakesäisin runsaista leväkukinnoista. Ainutlaatuista rantaviivaa meillä on peräti 46 000 kilometriä ja nauttiaksemme jatkossakin uinnista puhtaassa vedessä, tarvitsemme tekoja Itämeren hyväksi. Speedo ja Intersport lahjoittavat kaikista 31.7.2022 asti ostetuista Speedon uima-asuista ja uimalaseista 1 euron John Nurmisen- säätiölle. Lahjoitus tullaan kohdentamaan meren suojeluun John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri- hankkeissa. Näiden hankkeiden avulla vähennetään Itämereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä.
Kattavasta mallistosta löydät kesän herkulliset uutuusvärit ja tutut kestosuosikit. Yhä useampi Speedon uimapuku on tänä päivänä valmistettu kokonaan tai osittain kierrätetystä materiaalista, joka lisää entisestään vastuullista toimintaa. 100% kierrätetty Essential 16” uimashortsit, vastuullisesti valmistettu perinteikäs U-Back uimapuku sekä monta muuta mallia löydät Intersportin verkkokaupasta sekä myymälöistä ympäri Suomen. Valitsemalla Speedon, autat Itämeren pelastamisessa tuleville sukupolville.

John Nurmisen säätiö - Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja

Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö on kulttuuriteoistaan palkittu tiedonvälittäjä ja merellisen sisällön tuottaja. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat mitattavat tulokset ja vaikuttavuus.
Itämeren suojelutyön ohella haluamme kertoa meren tarinaa: meren, joka toimii meille suomalaisille siltana maailmaan. Meren tarinan ja sen historian tunnetuksi tekeminen on tärkeää, sillä samalla opimme ymmärtämään, miksi ainutlaatuista Itämertamme pitää myös suojella. Toimintamme monimuotoisuus tekee meistä ainutlaatuisen: työskentelemme Itämeren hyväksi yli sukupolvien.

John Nurmisen säätiö - Itämeren suojelua ja kulttuuritekoja

Säätiön toiminta rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla. www.johnnurmisensaatio.fi

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Speedo itämerta pelastamassa
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (44)
  44 / 44 tuotetta

  Arvostelut: Speedo itämerta pelastamassa

  4.6/5

  Perustuu 5 arvosteluun