Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHINIntersport Levi Shop

Tervetuloa viihtymään Intersportin ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua.

Monipuolinen valikoimamme rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät vaatteet ja jalkineet kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan.

Aukioloajat

Ma 10.30-18.00
Ti 10.30-16.00
Ke-Pe 10.30-18.00
La 10.00-16.00
Su 11.00-16.00

Yhteystiedot

Intersport Levi Shop,
Torikuja 3 B, 99130 Levi Ajo-ohjeet


040-1715 411
levi@intersport.fi
Lähetä viesti kaupalle


Kauppias Jukka Savo
jukka.savo@intersport.fi


Kauppias Hanna Kyyhkynen-Savo
hanna.kyyhkynen-savo@intersport.fi

Palvelut


Vuokraamo

Talvirientoihin lainavälineillä

Pääset nauttimaan laskettelun, lautailun ja hiihdon riemuista, vaikket omistaisikaan välineitä. Vuokraamostamme löydät parhaat merkit ja mallit talven lumille. Autamme valitsemaan juuri sopivat välineet sinulle. 

Vuokraaminen on erinomainen apu myös silloin, kun suunnittelet omien suksien tai laudan hankintaa. Jos et tiedä, mikä olisi juuri sinulle oikea suksi, asiantuntevan myyjän apu ja tuotteen kokeileminen helpottavat ratkaisua olennaisesti. 

 

 

Vuokraamostamme löydät seuraavien merkkien edustuksen:

Suksimerkit
- Atomic
- Fischer
- Head
- Salomon

Lautamerkit
- Burton
- K2

Lisäksi löydät myös
- maastohiihtovälineet
- lasketteluasut
- ahkio
- lumikengät

Laatua ja etuja yhteishankinnoilla

Palvelemme seuroja, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa urheilutekstiileihin ja -välineisiin liittyvissä tarpeissa. Kun keskitätte hankintanne, hyödytte tehokkaasti Intersportin monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat teitä valitsemaan seurallenne tarkoituksenmukaisimmat urheilutekstiilit ja -välineet.

Tarjontaamme on helppo tutustua liikkeissämme ja kattavan seurakuvastomme avulla. Tervetuloa sovittamaan!