Sisältöön

Miesten sisäpelikengät

Intersportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat miesten sisäpelikengät kaikkiin tarpeisiin hyvään hintaan. Voit tilata miesten sisäpelikengät helposti netistä tai tehdä tuotteesta varauksen kauppoihimme. Itselle sopivat ja hyvät miesten sisäpelikengät löytyvät helposti tutustumalla valintaoppaisiimme ja inspiraatiovinkkeihimme. Lisäksi voit kysyä apua kauppojemme asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen ja oikean koon. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten sisäpelikengät mm. merkeiltä Adidas, Asics, Puma. Kategorian suosituin tuote on tällä hetkellä Adidas Crazyflight Shoes M -sisäpelikengät, 160.00€.

Paljonko miesten sisäpelikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat miesten sisäpelikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 55.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat miesten sisäpelikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Crazyflight Shoes M - miesten sisäpelikengät, Asics GEL-COURT HUNTER 2 - miesten sisäpelikengät ja Asics Gel-Blade 8 - miesten sisäpelikengät sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: miesten sisäpelikengät

4.71/5

Perustuu 7 arvosteluun